Lifestyle

Παναγιώτα Βλαντή: «Φοβόμουν στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” γιατί ο ρόλος ήταν έξω από εμένα»

Παναγιώτα Βλαντή: «Φοβόμουν στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” γιατί ο ρόλος ήταν έξω από εμένα»

Πηγή Φωτογραφίας: Grande Magazine

Παναγιώτα Βλαντή: «Με ιντρίγκαρε η Σιλβή από τα Μαύρα Μεσάνυχτα»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη το μεσημέρι της Τετάρτης η Παναγιώτα Βλαντή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους γονείς της που δεν την άφηναν να ασχοληθεί με την υποκριτική, στην προσωπική της ζωή και στον σύζυγο της που ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή της.

View this post on Instagram

A post shared by Panagiota Vlanti (@panagiotavlanti_official)

“Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου. Στην αρχή έλεγα θα μπω στη σχολή για να μάθω να μην ντρέπομαι μήπως και κοιτάξω άνθρωπο στα μάτια. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με οδηγήσει κάπου αλλού. Το ήθελα, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και τόσο ντροπαλή, που φοβόμουν να το σκεφτώ. Σιγά σιγά άρχισα να ανοίγω κι αυτό έτσι άνθισε. Είχα πει στον εαυτό μου πρέπει να πετύχεις, πρέπει κάτι να κάνεις. Ήθελα να πετύχω και για εμένα και για τους γονείς μου. Ήθελα να τους πω ορίστε που δεν με αφήνατε” εκμυστηρεύτηκε αρχικά.

Για την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε

“Στην ζωή ποτέ δεν έψαξα το τέλειο, γιατί δεν υπάρχει. Το τέλειο είναι και βαρετό. Ποτέ δεν έψαχνα τον τέλειο άντρα. Έψαχνα έναν άντρα που θα με κάνει να ερωτευτώ και να είμαι καλά μαζί του. Αυτό θέλει μια γυναίκα. Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή τον άνθρωπο μας. Μπορεί αν γνώριζα νωρίτερα τον άντρα μου να μην ήμασταν μαζί. Με έκανε να νιώσω ασφάλεια και σιγουριά και προχωράμε. Νιώθω καλά”.

“Δεν υπήρχε περίπτωση με εμένα να ακούσω την κοινωνία ότι πρέπει να παντρευτώ στα 30 και μέχρι τα 35 να έχω παιδί. Εάν συνέβαινε ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να το έκανα. Πιο πολύ με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί γιατί φέρνουν σε δύσκολη θέση μια γυναίκα. Μια γυναίκα μπορεί όντως μερικές φορές να προσπαθεί να κάνει παιδί και να μην μπορεί ή τη στιγμή που την ρωτούν μπορεί να έχει κάνει μια αποβολή ή μπορεί να μη θέλει παιδί και να πρέπει να εξηγήσει το γιατί. Γιατί δεν θέλει” υπογράμμισε η Παναγιώτα Βλαντή και πρόσθεσε: “Το είχα συζητήσει πρόσφατα ότι τους άντρες δεν τους ρωτάτε, μόνο τις γυναίκες”.

Κλείνοντας μιλώντας για τον ρόλο της “Σιλβής” παραδέχτηκε: “Στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” αρχικά φοβόμουν επειδή ο ρόλος ήταν έξω από εμένα. Με ιντρίγκαρε. Επειδή έχω μάθει να δουλεύω, είχα μια αγωνία, όμως οι φόβοι έφυγαν αμέσως”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments