Αθλητισμός

Μόντριτς: Υπογράφει μετά τη ρεβάνς με τη Σίτι ο Κροάτης

Μόντριτς: Υπογράφει μετά τη ρεβάνς με τη Σίτι ο Κροάτης

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Μόντριτς: Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Κροάτη σταρ, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Λούκα Μόντριτς παραμένει ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και της εθνικής Κροατίας και ετοιμάζεται για το τέταρτο Μουντιάλ της καριέρας του, δείχνοντας πως παρά τα 36 του, παραμένει ένας απ’ τους κορυφαίους κεντρικούς μέσους στον κόσμο.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους των Μαδριλένων, στην απόφαση να επεκτείνουν κατά έναν χρόνο το συμβόλαιο του Κροάτη σταρ, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Μόντριτς:

Όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS», η διοίκηση των «μερένχες» θέλει να του δώσει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στο «Μπερναμπέου» και θα του ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2023 στη «βασίλισσα», έχοντας συμπληρώσει πλέον 11 χρόνια στο δυναμικό της.

Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κροάτης άσος θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του μετά τη ρεβάνς στο «Μπερναμπέου» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, για τα ημιτελικά του Champions League. Τη φετινή σεζόν μετρά 39 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ.

Ματσάρα στο “Έτιχαντ” με μικρό προβάδισμα της Σίτι

Σε έναν από τους κορυφαίους ημιτελικούς στην ιστορία του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης στο “Ετιχαντ” κι απόκτησε μικρό προβάδισμα για να προκριθεί για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό της 28ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στο “Παρκ Ντε Πρενς” του Παρισιού. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Ματσάρα στο “Έτιχαντ” με μικρό προβάδισμα της Σίτι

Οι πρωτοπόροι της Premier League συνέχισαν το εντυπωσιακό τους σερί μετά την φάση των ομίλων της διοργάνωσης, καθώς με τη σημερινή τους νίκη έφτασαν τις 9 στα 12 τελευταία νοκ άουτ ματς που έχουν δώσει, έχοντας μόλις μια ήττα, αυτή στον περυσινό τελικό από την Τσέλσι.

Στην 7η αναμέτρηση με τους “μερένγκες” στο Champions League, οι “πολίτες” πέτυχαν την 3η τους νίκη, χάρις στον επιθετικό τους οίστρο και στην ποιότητα των παικτών που έχουν ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Μάλιστα τα εφτά γκολ που σημειώθηκαν αποτελεί ρεκόρ παραγωγικότητας σε μία αναμέτρηση ημιτελικού Champions League, ενώ είναι μόλις η 3η φορά από την περίοδο 1992-93, που που μπαίνουν 7 γκολ σε αγώνα τελικής φάσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments