Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πρόκριση στο F4 ή… τελικός στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Πρόκριση στο F4 ή… τελικός στο ΣΕΦ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός: Σε τζάμπολ... πρόκρισης στο 11o Final-4 της ιστορίας του στην Euroleague θέλει να μετατρέψει το Game 4 με τη Μονακό

Σε τζάμπολ… πρόκρισης στο 11o Final-4 της ιστορίας του στην Euroleague θέλει να μετατρέψει το Game 4 με τη Μονακό απόψε [29/4, 22:00] στη «Σάλα Γκαστόν Μεντεσάν» ο Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προηγούνται με 2-1 στη σειρά και με νίκη «σφραγίζουν» το εισιτήριο για την τελική φάση του Βελιγραδίου (19-21 Μαΐου).

Αν τα καταφέρουν, αυτό θα είναι και το 7ο φάιναλ φορ τα τελευταία 14 χρόνια, ενώ το 2017 στην Κωνσταντινούπολη ήταν η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρεθεί στους «4» για να ηττηθούν τότε από τη Φενερμπαχτσέ στον τελικό.

Ολυμπιακός:

Να διατηρήσει τα κεκτημένα του

H ομάδα του Πειραιά ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, δείχνοντας πως διαθέτει το μέταλλο ομάδας… φάιναλ φορ. Με 21 πόντους του Κώστα Σλούκα, 17 του Σάσα Βεζένκοφ, 13 του Τόμας Ουόκαπ και 11 του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός είχε απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια της Μονακό να τον δυσαρεστήσει.

Στόχος τους, λοιπόν απόψε, θα είναι το θετικό αποτέλεσμα για να «καθαρίσουν» τη σειρά και να μη χρειαστεί Game 5 στο ΣΕΦ. Το κατά πόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει δύο φορές στην έδρα της τη Μονακό μέσα σε τρεις ημέρες, απομένει να φανεί στο παρκέ της «Σάλα Γκαστόν Μεντεσάν».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάλεσε τους παίκτες του να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους ενόψει του 4ου ματς. «Το μπάσκετ έχει αλλάξει. Οι παίκτες έχουν παίξει πάνω από 60 παιχνίδια. Εμείς απαιτούμε να είναι σε ετοιμότητα, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό. Πολλές φορές οι ομάδες μετά από νίκες χαλαρώνουν και το πληρώνουν άμεσα. Τώρα δεν είναι ώρα να πούμε ότι πάμε στον Πειραιά για το 5ο παιχνίδι. Είναι λάθος προσέγγιση. Το παιχνίδι που πρέπει μόνο να ασχοληθούμε είναι το αυριανό».

Αμφίβολος ο Χασάν

Ο βασικός σέντερ του Ολυμπιακού Χασάν Μάρτιν δεν αγωνίστηκε στα τρία πρώτα παιχνίδια και θα φανεί αργότερα σήμερα (29/4) αν θα είναι σε θέση να μπει στη δωδεκάδα για το Game 4, μετά το αιμάτωμα που εμφάνισε στο πόδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments