Lifestyle

Γιώργος Πάντζας: «Είχα πάρει 80.000 δραχμές για μια ταινία, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιρνε 500.000»

Γιώργος Πάντζας: «Είχα πάρει 80.000 δραχμές για μια ταινία, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιρνε 500.000»

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Γιώργος Πάντζας: Ο γνωστός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου έκανε αποκαλύψεις για συναδέλφους του.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πάντζας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μταξύ άλλων για την οικογενειά του, το θέατρο αλλά και την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει, γιατί σταμάτησα να παίζω στο θέατρο, μετά από 50 χρόια. Το 2008 είπα ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω. Ένιωσα πάνω στη σκηνή, εκείνο τον χειμώνα, ότι αυτό που κάνω δεν με γεμίζει πλέον. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ανταγωνιστική συμπεριφορά, όπως ισχύει και από εμένα σε άλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τσακωθώ όμως. Μια φορά μόνο τσακώθηκα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ημερολογιακά είμαι 85 χρονών, αλλά εγώ αισθάνομαι σαν 65-70 χρονών. Έχω φύλακα άγγελο κοντά μου, τη γυναίκα μου, τη Στέλλα. Με τη γυναίκα μου είμαστε 43 χρόνια μαζί και την περνάω 22. Την γνώρισα μικρό κοριτσάκι. Ήταν ωραία κοπέλα, είχε βγει και Miss Θεσσαλονίκη».

Όσο για τα παιδικά του χρόνια, ο Γιώργος Πάντζας δήλωσε: «Πέρασα άσχημα παιδικά χρόνια, ζούσα με τον θείο μου και μου έλειπε πολύ ο πατέρας μου. Ευτυχώς είχα τον θείο μου. Εκείνα τα χρόνια, υπήρχε η βία. Έχω φάει πολύ ξύλο. Οι Χίτες της γειτονιάς έψαχναν να βρουν τον πατέρα μου».

Τέλος, αναφέρθηκε στις ταινίες, που έχει συμμετάσχει και τις χρηματικές απολαβές  που λάμβανε

«Τα εγγόνια μου, όταν βλέπουν τις ταινίες μου λένε “ο παππούς”. Έχω πάρει και 80.000 για μια ταινία. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιρνε 500.000. Ο ηθοποιός γεννιέται, δεν φτιάχνεται. Είχαμε παίξει με τη Μάρθα Καραγιάννη και τον Κώστα Βουτσά. Σε μία σκηνή, που σουβλίζαμε το αρνί, το πετύχαμε έτοιμο και το φάγαμε όλο, γιατί πεινούσαμε», δήλωσε κλείνοντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments