Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Οικονόμου: Ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει;

ΣΥΡΙΖΑ για Οικονόμου: Ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει;
ΣΥΡΙΖΑ για Οικονόμου: Ανακοίνωση σχετικά με το αν συμφωνεί με τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ, θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ανακοίνωση σχετικά με το αν συμφωνεί με τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ, θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο κ. Βασίλης Οικονόμου με το πρωινό διακαναλικό παραλήρημά του απλά τα έκανε χειρότερα. Αφού επιτέθηκε χθες χυδαία στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τη ρήτρα Μητσοτάκη που ξεπερνά το μισθό ή τη σύνταξή τους και κινδυνεύουν με αποκοπή ρεύματος, λέγοντας ότι «έχουν γαλουχηθεί στο τσάμπα και τώρα πρέπει να πληρώσουν», τώρα του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ερώτημα λοιπόν παραμένει για τον κ. Μητσοτάκη που κρύβεται: Συμφωνεί με τον γυρολόγο βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ;

Οικονόμου για «τζαμπατζήδες»: Μονταζιέρα και δολοφονία χαρακτήρων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για δολοφονία χαρακτήρων, μονταζιέρα και προβοκάτσια έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, σχολιάζοντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τις αντιδράσεις για τη δήλωσή του περί τζαμπατζήδων, σε συζήτηση για τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες.

«Όλος ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ, τα ‘’τρολ’’ του ΣΥΡΙΖΑ από χθες το πρωί με έχουν πεθάνει», «είπα κάτι πολύ απλό αλλά η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ και η ‘’καλή’’ εφημερίδα ‘’Αυγή’’ που το ξεκίνησε, πήρε την πρώτη πρόταση και άφησε όλα τα υπόλοιπα. Το κείμενο έχει απομαγνητοφωνηθεί βέβαια, μπορεί να το δει ο κόσμος το βίντεο, γιατί το ανέβασα όλο, γιατί ούτε και προβοκάτσια δεν ξέρουν να στήσουν», τόνισεο κ. Οικονόμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments