Αθλητισμός

Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα

Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του

Ο Μίνο Ραϊόλα, ατζέντης των σούπερ σταρ πέθανε σε ηλικία 54 ετών μετά από ασθένεια – επιβεβαιώνει η οικογένειά του, καθώς αποτίει φόρο τιμής σε αυτόν που «πάλεψε μέχρι το τέλος» και «έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Ο Ραϊόλα – ο οποίος ήταν εκπρόσωπος κορυφαίων άσων  όπως ο Πολ Πογκμπά , ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς  – αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες της περασμένης Πέμπτη ότι είχε πεθάνει.

Ωστόσο με δήλωσή της η οικογένειά του ανέφερε:

«Με απέραντη θλίψη, μοιραζόμαστε τον θάνατο του πιο φροντισμένου και εκπληκτικού ποδοσφαιρικού παράγοντα που υπήρξε ποτέ.Ο Μίνο πάλεψε μέχρι το τέλος με την ίδια δύναμη που έβαζε στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων για να υπερασπιστεί τους παίκτες μας. Ως συνήθως, ο Μίνο μας έκανε περήφανους και δεν το κατάλαβε ποτέ.

Ο Μίνο άγγιξε τόσες πολλές ζωές μέσα από τη δουλειά του και έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Η παρουσία του θα λείψει για πάντα. Η αποστολή του να κάνει το ποδόσφαιρο καλύτερο μέρος για τους παίκτες θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος.”

Ο Ραϊόλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Μιλάνου τον Ιανουάριο και υποβλήθηκε σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση, αλλά η φύση της ασθένειάς του δεν αποκαλύφθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments