Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-2: Πρωταθλητής Ελλάδας για 47η φορά μέσα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-2: Πρωταθλητής Ελλάδας για 47η φορά μέσα στην Τούμπα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Και μαθηματικά ο Ολυμπιακός κατακτά το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία του

Ο Ολυμπιακός “στέφθηκε” πρωταθλητής και μαθηματικά, κατακτώντας το 47ο τρόπαιο στην ιστορία του!

Οι ερυθρόλευκοι που εμφανίστηκαν στην Τούμπα με δύο πρόσωπα, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να επικρατήσουν του ΠΑΟΚ με 2-1.

Η τριπλή αλλαγή του Μαρτίνς στην επανάληψη (είσοδος Ελ Αραμπί, Ροντρίγκες, Αγκιμπού) άλλαξε κατακόρυφα την εικόνα των Πειραιωτών που ήταν καλύτεροι από τον κουρασμένο ΠΑΟΚ. Τα γκολ των Λόπες και Ρέαμπτσουκ έδωσαν τον τίτλο του πρωταθλητή στους Πειραιώτες.

Θυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο την προσπάθεια του Champions League, μετά την τιμωρία που δέχθηκαν οι ομάδες της Ρωσίας, αλλά και τον αποκλεισμό της Βιγιαρεάλ από τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο (46’ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (60’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μουργκ, Σοάρες (60’ Α. Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (75’ Ολιβέιρα), Τσόλακ (63’ Άκπομ).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά (64’ A.Παπαδόπουλος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46’ Α. Καμαρά), Λόπες (78’ Βρουσάι), Μασούρας (46’ Ροντρίγκες), Τικίνιο (46’ Ελ Αραμπί).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments