Ελλάδα

Θάνατος Τζωρτζίνας: Βρέθηκε καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της [vid]

Θάνατος Τζωρτζίνας: Βρέθηκε καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Θάνατος Τζωρτζίνας: Οι εξελίξεις, γύρω από το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές, μιας και στο φως της δημοσιότητας βγήκε πως η κεταμίνη που βρέθηκε είναι καθαρή φαρμακευτική

Οι εξελίξεις, γύρω από το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές, μιας και στο φως της δημοσιότητας βγήκε πως η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του κοριτσιού είναι “καθαρή φαρμακευτική”.

Αυτό σημαίνει πως η εν λόγο ουσία μπορεί να προέρχεται από το περιβάλλον εντός του νοσοκομείου, μιας και πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει νόμιμα η αγορά της εκτός ιατρικού πλαισίου.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν δύο περιπτώσεις του συγκεκριμένου γεγονότος: Αν αυτός που προμήθευσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα τη βρήκε στη μαύρη αγορά, θα έπρεπε να έχει δηλωθεί νωρίτερα από κάποιο νοσοκομείο ή φαρμακαποθήκη η απώλειά της.

Σε διαφορετική περίπτωση η κεταμίνη έχει βρεθεί και δοθεί στον δράστη μέσα από το νοσοκομειακό περιβάλλον, κάτι που αλλάζει ριζικά όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τον γενετιστή Θεόδωρο Γιάνναρο είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στη μαύρη αγορά γιατί είναι πολύ ακριβή.

Τραγωδία στην Πάτρα: Στο… μικροσκόπιο η καρδιά της μικρής Ίριδας

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται τη μία μετά την άλλη, για το θρίλερ στην Πάτρα και τους θανάτους των τριών παιδιών. Αυτή τη στιγμή ψάχνουν τα αίτια θανάτου για τη μικρή Ίριδα, όπου στο στο φως βγήκαν νέα στοιχεία, που σίγουρα θα απασχολήσουν τους ειδικούς.

Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1 επισημάνθηκε πως «τίθεται υπό αμφισβήτηση η ανακάλυψη της αγενεσίας φλεβόκομβου και αναμένεται να γίνουν και πάλι ιστολογικές εξετάσεις». patra

Στο μικροσκόπιο θα μπει η καρδιά της Ίριδας για να διαπιστωθεί αν το παιδί έπασχε από αγενεσία φλεβόκομβου. Όπως αναφέρουν ειδικοί αν το παιδί είχε αγενεσία φλεβόκομβου δεν θα πέθαινε στον ύπνο του, ενώ δεν είχε και βαριά κλινική εικόνα όταν ήταν εν ζωή.

Επίσης, όπως είπε, σύμφωνα με τους ειδικούς, αν το παιδί είχε τέτοιο πρόβλημα θα είχε εντοπιστεί από την κοιλιά της μητέρας του ή από τις πρώτες ημέρες της ζωής του.

Παράλληλα ανέφερε πως αν αποκλειστεί η αγενεσία φλεβόκομβου ως αιτία θανάτου στην Ίριδα τότε έρχεται πιο κοντά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αν αποδειχθεί αυτό τότε θα έρθουν νέες συλλήψεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments