Διεθνή

ΗΠΑ: Έδεσαν επιβάτη με κολλητική ταινία – Θώπευε τις αεροσυνοδούς

ΗΠΑ: Έδεσαν επιβάτη με κολλητική ταινία – Θώπευε τις αεροσυνοδούς

Πηγή Φωτογραφίας: thepointsguy

Ο νεαρός ταραξίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 60 ημερών - Τον 23χρονο έδεσαν στο κάθισμά του, αεροσυνοδοί με τη βοήθεια επιβατών

Σε δίμηνη φυλάκιση καταδικάστηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο ένας νεαρός από το Οχάιο, τον οποίο έδεσαν με κολλητική ταινία στο κάθισμά του, επειδή θώπευε και παρενοχλούσε στις αεροσυνοδούς κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της Frontier Airlines από τη Φιλαδέλφεια στο Μαϊάμι.

Ο 23χρονος Μάξγουελ Μπέρι, καταδικάστηκε επίσης σε επιτήρηση ενός έτους, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα του ομοσπονδιακού δικαστηρίου του Μαϊάμι. Θα πρέπει να παρουσιαστεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του την 1η Αυγούστου, δηλαδή ακριβώς έναν χρόνο μετά τη σύλληψή του, στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

Ο νεαρός, δήλωσε ένοχος σε τρεις κατηγορίες επίθεσης και κινδύνευε να καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών. Οι συνεπιβάτες του βιντεοσκόπησαν το επεισόδιο με τα κινητά τους τηλέφωνα και τα πλάνα αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, υπογραμμίζοντας τους κινδύνους που αντιμετώπιζαν οι αεροσυνοδοί λόγω του μεγάλου αριθμού «απείθαρχων» επιβατών κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19.

Ο Μπέρι έπινε αλκοόλ και πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου αφού έχυσε ένα ποτό επάνω του. Βγήκε από την τουαλέτα χωρίς πουκάμισο και μια αεροσυνοδός τον βοήθησε να βγάλει ένα καθαρό από τη βαλίτσα του, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, την οποία επικαλείται το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WPLG. Αφού περπάτησε για μερικά λεπτά στον διάδρομο του αεροπλάνου, ο νεαρός θώπευσε τα στήθη πολλών γυναικών αεροσυνοδών και γρονθοκόπησε έναν άνδρα συνάδελφό τους.

Οι επιβάτες βοήθησαν το πλήρωμα να τον ακινητοποιήσει και τον έδεσαν με κολλητική ταινία στο κάθισμά του για το υπόλοιπο της πτήσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments