Lifestyle

Ερωτοσκόπιο σήμερα 4/05: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα 4/05: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα 4/05: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Την ηρεμία της μέρας εκμεταλλευτείτε την για να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες δράσεις σας. Επίσης, είναι η ιδανική μέρα για την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων με το ταίρι σας, όσοι είστε παντρεμένοι, ή να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους απογόνους σας, αναλαμβάνοντας δράσεις μαζί τους και συζητώντας τα μελλοντικά τους σχέδια. Για τους ερωτευμένους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραμερίσετε μέσα από μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας όλα εκείνα που σα ενοχλούν στην σχέση.

Ταύρος

Φιλικά πρόσωπα θα χρειαστούν την στήριξη σας, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να θυσιάσετε τουλάχιστον μέρος του προγράμματος σας για χάρη τους. Κάντε το με την ψυχή σας. Σε αισθηματικό επίπεδο αισθάνεστε αρκετά ασφαλής στην σχέση σας και διαισθάνεστε η ισορροπία να έχει επανέλθει. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο και επαναπαύεστε, μια και οι σχέσεις, όπως και κάθε τι άλλο στην ζωή, εξελίσσονται και μεταβάλλονται.

Δίδυμοι

Αποφύγετε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σας αποσυντονίσει και δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες! Όσο για τα αισθηματικά σας, με την θέση της Αφροδίτης, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο.

Καρκίνος

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στα φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε τον χειμώνα από πάνω σας και προσβλέπετε στην άνοιξη που βρίσκεται πια κοντά. Κάντε σχέδια για το καλοκαίρι και ανεβείτε ψυχολογικά.

Λέων

Η μέρα αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδια σας, είτε μέσα από την επικοινωνία σας με άτομα, με τα οποία θα έρθετε σε αντιπαράθεση για ζητήματα ηθικής τάξης, είτε με έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να έχετε κατά νου ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα. Πιθανά δεικτικά σχόλια από συνεργάτες αντιμετωπίστε τα με αδιαφορία, γιατί αυτό είναι που τους αξίζει.

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να είστε έτοιμοι να βιώσετε μια απογοήτευση από ένα πρόσωπο του βρίσκεται κοντά σας. Ίσως δε το γεγονός αυτό να συμβεί κάτω από δραματικές συνθήκες, κάτι που θα σας απασχολήσει για αρκετό καιρό… Ότι και να συμβεί όμως, μη χάνετε την πίστη σας στο καλό! Θα αποζημιωθείτε για όσα αρνητικά θα βιώσετε με μια έκπληξη που θα αλλάξει τελείως τη διάθεση σας. Αυτή μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή η προσέλκυση της προσοχής ενός ατόμου που είναι καινούργιο στην ζωή σας.

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε την παρόρμηση να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε πολύ καιρό να δείτε ή να ακούσετε. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας και προσπαθήστε να σκεφτείτε, για πιο λόγο έχετε χαθεί. Μήπως κάνατε ή είπατε κάτι που δεν το συνειδητοποιήσατε; Μήπως ήρθε η χρονική στιγμή να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας σας; Στον οικονομικό τομέα η μέρα υπόσχεται επικερδείς αγορές, ενδεχομένως ενός αντικειμένου που μέχρι τώρα ήταν πέρα και πάνω από την αγοραστική σας δύναμη. Το βραδάκι επικρατεί ερωτική ατμόσφαιρα και είναι η ιδανική χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματα σας…

Σκορπιός

Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεστε για να αντλήσετε δύναμη και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο… Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Τοξότης

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σήμερα και τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, ειδικά εάν εργάζεστε υπό τις διαταγές ενός δεσποτικού ατόμου, γιατί μια έκρηξη θυμού από την πλευρά σας μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ανεπιθύμητες καταστάσεις. Κατά τα άλλα, όλα αναμένονται να κυμανθούν σε φυσιολογικά πλαίσια. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας προσέξτε την εμμονή σας και την πίεση που μπορεί να ασκήσετε σε ένα άτομο που σας αρέσει, γιατί θα το βάλει στα πόδια… Οι δεσμευμένοι θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας για τα συναισθήματα σας, και σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Αιγόκερως

Η μέρα σας μπορεί να αποδειχτεί μια μέρα ατελείωτων συναντήσεων και επαφών! Εάν δεν αισθάνεστε κουρασμένοι, μην αρνείστε προσκλήσεις φίλων, πηγαίνετε σε μια γιορτή ή παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό γεγονός. Θα σας ωφελήσει να αλλάξετε περιβάλλον, έστω για λίγες ώρες. Για εσάς που είστε ελεύθεροι, μια έξοδος αυξάνει τις πιθανότητες για μια μοιραία συνάντηση.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι μπορείτε να καταγράψετε μια σπουδαία νίκη στο εργασιακό σας περιβάλλον! Αν μη τι άλλο, θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Για κάθε ενδεχόμενο όμως έχετε και τον νου σας, γιατί υπάρχουν πολύ εκεί έξω που εκτιμούν τα προσόντα σας και θα ήθελα την συνεργασία μαζί σας…

Ιχθείς

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της και πολλές από τις έγνοιες που είχατε έχουν παραμεριστεί. Τώρα μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην καριέρας σας. Γιατί ευκαιρία σαν την σημερινή σπάνια έρχεται στην ζωή μας! Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, γιατί θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η ζωή σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε την γλώσσα του σώματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments