Lifestyle

Ευφημία Καλογιάννη: «Δούλευα σε διαφημιστική αλλά δεν μου άρεσε η δουλειά του γραφείου»

Ευφημία Καλογιάννη: «Δούλευα σε διαφημιστική αλλά δεν μου άρεσε η δουλειά του γραφείου»

Πηγή Φωτογραφίας: fthis.gr

Ευφημία Καλογιάννη:«Στην αρχή οι τηλεθεατές τα είχαν βάλει με τον ρόλο μου στον Σασμό, γιατί υπήρχε ερωτική σχέση με το Αντώνη Φραγκιαδάκη»

Η Ευφημία Καλογιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από την δουλειά της για να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Στην αρχή οι τηλεθεατές τα είχαν βάλει με τον ρόλο μου στον Σασμό, γιατί υπήρχε ερωτική σχέση με το Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο κόσμος όμως ήθελε να είναι με τη Μαρίνα και να ζήσουν τον έρωτά τους. Τώρα όμως τελείωσε», είπε αρχικά η Ευφημία Καλογιάννη.

Σχετικά με την την απόφασή της να τα παρατήσει όλα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα η ηθοποιός δήλωσε: «Δούλευα σε διαφημιστική αλλά δεν μου άρεσε η δουλειά του γραφείου.

View this post on Instagram

A post shared by Effimia Kalogianni (@effimia_kalogianni)

Γράφτηκα σε ένα εργαστήρι υποκριτικής για να χαλαρώνω γιατί τα ωράρια στη διαφήμιση είναι τρελά. Άρχισε να μου αρέσει και να το ψάχνω.

Φεύγω από το εργαστήρι, βρίσκω καθηγητές και κάποια στιγμή μια δασκάλα μου λέει να δώσω σε δραματική σχολή. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου αλλά έδωσα στο Εθνικό και στο Τέχνης και πέρασα στο Τέχνης».

Όσον αφορά την συμμετοχή της στη σειρά Σασμός, η Ευφημία Καλογιάννη σημείωσε: «Περνάω πολύ καλά στα γυρίσματα του Σασμού.

Είμαστε όλος αυτός ο κόσμος, τόσες διαφορετικές ειδικότητες για αν βγάλουμε ένα αποτέλεσμα, αυτό με τρελαίνει».

Η Ευφημία Καλογιάννη, η όμορφη αστυνομικίνα της σειράς «Σασμός» μίλησε και για τη σχέση της με τα τρία αδέλφια και τον πατέρα της, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments