Πολιτισμός

Γουίτνεϊ Χιούστον: Η νέα ταινία για την ζωή της και η ηθοποιός που θα την υποδυθεί

Γουίτνεϊ Χιούστον: Η νέα ταινία για την ζωή της και η ηθοποιός που θα την υποδυθεί

Πηγή Φωτογραφίας: People - Hollywood News - Latest Black Celebrity News, Gossip, Trending News Hollywood

Γουίτνεϊ Χιούστον: Η νέα ταινία της θα έχει τίτλο «I Wanna Dance With Somebody».

Οι φανς της Γουίτνεϊ Χιούστον αλλά και της Ναϊόμι Άκι θα «συναντηθούν» για χάρη της νέας ταινίας «I Wanna Dance With Somebody». Η αφίσα της νέας βιογραφικής ταινίας με θέμα τη τη ζωή της μοναδικής Γουίτνεϊ Χιούστον κυκλοφόρησε και οι θαυμαστές τόσο της ντίβας της R&B και soul μουσικής, όσο και της ηθοποιού Ναϊόμι Άκι έχουν ενθουσιαστεί ήδη.

Στην αφίσα απεικονίζεται η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη θρυλική καλλιτέχνιδα σε μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές της.

Συγκεκριμένα, «αντιγράφει» με απόλυτη ακρίβεια την Γουίτνεϊ στη σκηνή, με τα χέρια ανοιχτά και το βλέμμα της να κοιτά τον ουρανό, μια εικόνα της Χιούστον από το τραγούδι «So Emotional» που έμεινε στην ιστορία.

Φορώντας blue jean, λευκό τοπ και μαύρο δερμάτινο jacket παραπέμπει απόλυτα στην απόλυτη ντίβα της παγκόσμια μουσικής βιομηχανίας.

Όταν όμως αναφέρεται κανείς στην Γουίτνεϊ Χιούστον θυμάται τα βραβεία Grammy, την κατάκτηση των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων αλλά και τις εκατομμύρια πωλήσεις που έσπασαν κάθε αναμενόμενο ρεκόρ.

Εκτός αυτών -και πολλών ακόμη- η φλογερή της ερμηνεία στο πλευρό του Κέβιν Κόστνερ στο The Bodyguard έμεινε χαραγμένη στο μυαλό όλων μας.

Όσο για την Ναϊόμι Άκι, είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός η οποία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2015 σε επεισόδιο της σειράς Doctor House. Ακολούθησαν ρόλοι σε αγαπημένες ταινίες, όπως στην ταινία εποχής Lady Macbeth του 2016, αλλά και στο Star Wars: The Rise of Skywalker του 2019 στην οποία και ενσάρκωσε την Jannah.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα, η Ναϊόμι Άκι θα ξετυλίξει το υποκριτικό της ταλέντο με περίσσια δύναμη μιας και πρόκειται για ένα απαιτητικό project που αναμφισβήτιτα θα βγάλει εις πέρας με επιτυχία.

Η ταινία «I Wanna Dance With Somebody» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις 21 Δεκεμβρίου και δεν έχουμε παρά να αναμένουμε με ανυπομονησία.\

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments