Οικονομία

Σκρέκας για νέα μέτρα για το ρεύμα: Αλλάζουν όλα από τον Ιούλιο με τις επιδοτήσεις

Σκρέκας για νέα μέτρα για το ρεύμα: Αλλάζουν όλα από τον Ιούλιο με τις επιδοτήσεις
Σκρέκας για νέα μέτρα για το ρεύμα: Για τα νέα μέτρα στην ενέργεια αναφέρθηκε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας.

Για τα νέα μέτρα στην ενέργεια αναφέρθηκε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας. «Η αντιπολίτευση προσπαθεί να υποβαθμίσει τα μέτρα της κυβέρνησης, χωρίς να τα καταφέρνει. Τα μέτρα είναι συγκεκριμένα θα επιστρέψουμε έως και το 60% των αυξήσεων από 30 ευρώ έως 600» τόνισε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τι αλλάζει από Ιούλιο

Επιπλέον, επεσήμανε ότι «από τον Ιούλιο όλα αυτά αλλάζουν για το σύνολο της κατανάλωσης για κύριες και μη κατοικίες, θα απορροφήσουμε έως και το 85% της αύξησης για το επόμενο διάστημα, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια» και τόνισε: «Ουσιαστικά βάζουμε ένα πλαφόν στην χονδρική, εμείς αποσυνδέουμε την τιμή του φυσικού αερίου από το κέρδος των εταιρειών και βάζουμε και ένα “πλαφόν” στη λιανική.»

Για την διακοπή ρεύματος

Σχετικά με τη διακοπή ρεύματος στα νοικοκυριά, αναφέρει: «Καταρχήν να πούμε ότι και για τον Μάιο και τον Ιούνιο, αυξάνουμε τις επιδοτήσεις, για τους παλιούς λογαριασμούς υπάρχουν οι επιστροφές. Έχουμε πολύ λιγότερες αποκοπές ρεύματος από το 2017 και 2018 που δεν υπήρχε ενεργειακή κρίση.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments