Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής

Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής

Πηγή Φωτογραφίας: newsique.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: "Υπάρχουν πολλά αμπαλάζ στην τηλεόραση που προσπαθείς να κρύψεις, να καλύψεις, να μην κατηγορηθείς ότι μοιράζεσαι και πουλάς"

Την κουμπάρα της, Χριστίνα Κοντοβά φιλοξένησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής στο MEGA με αφορμή την παγκόσμια  γιορτή της μητέρας. Η καλεσμένη της παρουσιάστριας μίλησε πρώτη φορά για το κοριτσάκι που υιοθέτησε από την Αφρική.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δακρυά της καθώς βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της φίλης της, Χριστίνα Κοντοβά στο αγώνα που έδωσε για να κρατήσει το κοριτσάκι της στην αγκαλιά της.

«Θέλω να πω ότι αυτή ήταν μια πολύ προσωπική κατάθεση της Χριστίνας. Για μας και για μένα αυτό ήταν ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα για την μικρή της κόρη συνέπεσε και με την ασθένεια της μητέρας μου. Δηλαδή ταυτόχρονα , όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, είχαμε και τα νέα που η Χριστίνα έφευγε οπότε καθημερινά στην επικοινωνία μας είχαμε να διαχειριστούμε την λύπη και τη χαρά μαζί. Και αυτό μας έδεσε πάρα πολύ για αυτό και αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με πολύ ειλικρίνεια μαζί σας.

Υπάρχουν πολλά αμπαλάζ στην τηλεόραση που προσπαθείς να κρύψεις, να καλύψεις, να μην κατηγορηθείς ότι μοιράζεσαι και πουλάς. Στο τέλος της ημέρας όμως ακόμη και ένας άνθρωπος εκεί έξω να πάρει κάτι από αυτό, μια παρηγοριά και ένα σπρώξιμο να κυνηγήσει ένα δικό του όνειρο, είναι το πιο σημαντικό» τόνισε, μέσα σε όλα, η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανώς φορτισμένη στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Μεγάλο Κανάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments