Πολιτική

Πέτσας: Ο στόχος είναι καθαρός και είναι η αυτοδυναμία

Πέτσας: Ο στόχος είναι καθαρός και είναι η αυτοδυναμία
Πέτσας: Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το ζήτημα της αυτοδυναμίας και άλλα θέματα μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το ζήτημα της αυτοδυναμίας και άλλα θέματα μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας. «Ο στόχος είναι καθαρός και είναι η αυτοδυναμία», τόνισε ο αναπληρωτής Υπουργός. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε την αυτοδυναμία . Είναι πολύ καθαρό ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ακουμπούν όλη την χώρα», συμπλήρωσε.

Το βασικό ζητούμενο της επόμενης μέρας όπως είπε είναι να ξεπεραστεί  όσο πιο ανώδυνα γίνεται η εισαγόμενη ενεργειακή κρίση και να συνεχίσει να υλοποιεί η κυβέρνηση τις μεταρρυθμίσεις της. Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν θα υπάρξουν και νέες παρεμβάσεις από την κυβέρνηση, ο κ. Πέτσας δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο: «Το πόσο άνεση έχει το λογιστήριο του κράτους εξαρτάται από την εμπιστοσύνη. Η κυβέρνηση έχει κατακτήσει αυτή την εμπιστοσύνη και των επενδυτών και των αγορών. Επομένως όσο υπάρχει εμπιστοσύνη πάντα υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια για να στηρίζεται και το νοικοκυριό και η επιχείρηση σε μια δύσκολη συγκυρία. Με δεδομένο ότι είναι στο DNA μας η μείωση των φόρων και η στήριξη μέσω τέτοιων στοχευμένων ενισχύσεων των νοικοκυριών, όσο περιθώριο έχουμε και για όσο διάστημα χρειαστεί, αυτό θα επενδύεται και πάλι στην κοινωνία».

Χαρακτήρισε επίσης πολύ επιπόλαια την «αριθμητική» του ΣΥΡΙΖΑ, την δεύτερη μέρα μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τις μειώσεις στο ρεύμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments