Αθλητισμός

Super League: Ο Γερμανός Μπριχ στο ΠΑΟΚ-Άρης, ο Ρεϊνσρέιμπερ στο ντέρμπι «αιωνίων»

Super League: Ο Γερμανός Μπριχ στο ΠΑΟΚ-Άρης, ο Ρεϊνσρέιμπερ στο ντέρμπι «αιωνίων»
Super League: Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα και ο Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ στο ντέρμπι «αιωνίων», για την 8η αγωνιστική των play off της Super League

Ο Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των play off της Super League. Ο Γερμανός ρέφερι έχει «σφυρίξει» άλλους δύο αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (27 Ιανουαρίου 2021) και Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 (20 Φεβρουαρίου 2022).

Επίσης, ο 46χρονος διαιτητής, ο οποίος είναι διεθνής από το 2007, έχει διευθύνει αρκετά ματς ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, σφύριξε στο Παναθηναϊκός-Ρέιντζερς 1-1 (21 Φεβρουαρίου 2008 για το Κύπελλο UEFA), το Παναθηναϊκός-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3 (19 Αυγούστου 2009 για τα προκριματικά του Champions League), το Ολυμπιακός-Παρί Σεν Ζερμέν 1-4 (17 Σεπτεμβρίου 2013 για τον 3ο όμιλο του Champions League, το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 1-4 (29 Αυγούστου 2018 για τα προκριματικά του Champions League), το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 2-1 (15 Σεπτεμβρίου 2020 για τα προκριματικά του Champions League) και το Ολυμπιακός-Πόρτο 02 (9 Δεκεμβρίου 2020 για τον 3ο όμιλο του Champions League).

Επίσης, ο Μπριχ έχει διευθύνει και την αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (25 Μαρτίου 2017 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου) που έληξε ισόπαλη 1-1.

Ο Μπριχ θα έχει βοηθούς στο αυριανό ντέρμπι στην Τούμπα τους συμπατριώτες του, Στέφαν Λουπ και Ρόμπερτ Κέμπτερ, ενώ καθήκοντα VAR θα εκτελεί ακόμη ένας Γερμανός, ο Τίμο Γκέραχ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας).

O Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Στο μεταξύ, ο Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ θα διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ισραηλινός ρέφερι έχει «σφυρίξει» τη συνάντηση Άρης-Ολυμπιακός 1-1 (5 Μαΐου 2021) για τα περυσινά πλέι οφ της Super League, καθώς και τον αγώνα Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-5 για τη 10η αγωνιστική του εφετινού πρωταθλήματος (20 Νοεμβρίου 2021). Επίσης, έχει διαιτητεύσει και τη συνάντηση Ελλάδα-Κόσοβο για το Nations League (14 Οκτωβρίου 2020) που έληξε ισόπαλη 0-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο 41 ετών διαιτητής, ο οποίος είναι διεθνής από το 2014, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Νταβίντ Μπίτον και Σάγκι Μετζάμπερ, ενώ καθήκοντα VAR θα εκτελεί ο Ισραηλινός Ζιβ Άντλερ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου).

Τέλος, ο Σέρβος Σρτζαν Γιοβάνοβιτς θα εκτελέσει καθήκοντα VAR στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία θα διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από το σύνδεσμο Αρκαδίας.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/5

18:30 ΠΑΟΚ-Άρης Διαιτητής: Μπριχ (Γερμανία) Βοηθοί   : Λουπ (Γερμανία), Κέμπτερ (Γερμανία) 4ος      : Κουτσιαύτης (Άρτας) VAR      : Γκέραχ (Γερμανία)

19:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί   : Ψαρρής (Ζακύνθου), Μεϊντάνας (Αχαΐας) 4ος      : Φωτιάς (Πέλλας) VAR      : Γιοβάνοβιτς (Σερβία)

21:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Διαιτητής: Ρεϊνσρέιμπερ (Ισραήλ) Βοηθοί   : Μπίτον (Ισραήλ), Μετζάμπερ (Ισραήλ) 4ος      : Ζαμπαλάς (Ηπείρου) VAR      : Άντλερ (Ισραήλ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments