Ελλάδα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 55χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 55χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του
Ο αδερφός της άτυχης φαρμακοποιού κατέθεσε αίτημα ζητώντας την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών

Την προσωρινή κράτηση του 55χρονου με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας Καβάλας, μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή για τη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές.

Μέσω της δικηγόρου του, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους οικείους του και τα παιδιά του. Όπως είπε στον ανακριτή ήθελε να πεθάνει μαζί της γι’ αυτό έκανε δύο απόπειρες αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες του και με χάπια.

Υποστήριξε ότι είχαν μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση, θόλωσε κι όλα χάθηκαν σε μια στιγμή. Αρνήθηκε την κατηγορία της προμελέτης.

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε η οικογένεια της άτυχης γυναίκας μέσω του δικηγόρου. Επίσης, από την οικογένεια κατατέθηκε αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να αφαιρεθεί από τον 55χρονο δράστη η επιμέλεια των δυο ανήλικων παιδιών του, ηλικίας 10 και 6 ετών και να δοθεί στον αδελφό της 43χρονης γυναίκας που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, προκειμένου αυτός και η σύζυγός του να αναλάβουν την ανατροφή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments