Ελλάδα

ΑΠΘ: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια

ΑΠΘ: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια
ΑΠΘ: Ελεύθεροι και χωρίς περιορισμό αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ελεύθεροι και χωρίς περιορισμό αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μιας και οι υποθέσεις τους στα αυτόφωρα αναβλήθηκαν και ήρθη η κράτησή τους.

Ο 24χρονος, που είχε προσαχθεί μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου και διώκεται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση) και παράνομη οπλοφορία (κατείχε ένα κοπίδι), παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Λόγω απουσίας όμως, του μάρτυρα αστυνομικού οι δικαστές ανέβαλαν την υπόθεση για την επόμενη εβδομάδα.

Από την άλλη ο 46χρονος, ο οποίος είχε προσαχθεί για επεισόδιο με αστυνομικό στο Κτίριο Διοίκησης του ΑΠΘ και κατηγορείται για εξύβριση, ζήτησε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο (όπου παραπέμφθηκε) τη νόμιμη αναβολή και η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για το τέλος της εβδομάδας.

Βέροια: Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε 90χρονος

Θύμα απάτης έπεσε 90χρονος στη Βέροια, από τον οποίο 36χρονος αλλοδαπός απέσπασε 46.000 ευρώ με το πρόσχημα ότι η κόρη τού υπερήλικα έχει τραυματιστεί και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η απάτη σημειώθηκε στα μέσα του προηγούμενου μήνα, όταν άγνωστος, προσποιούμενος τον γιατρό, τηλεφώνησε στον 90χρονο, πείθοντάς τον να παραδώσει τα χρήματα για το υποτιθέμενο χειρουργείο της θυγατέρας του. Στο σπίτι του θύματος εμφανίστηκε ο 36χρονος που παρέλαβε τα χρήματα και έγινε… καπνός.

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων του κι – όπως έγινε γνωστό – πρόκειται για Βούλγαρο υπήκοο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή του σε παρόμοιες πράξεις, όπως επίσης για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Συνελήφθη 26χρονη-Μετέφερε με βαλίτσα πάνω από 10 κιλά ηρωίνη

Πάνω από 10 κιλά ηρωίνη και μισό κιλό κοκαΐνη έκρυβε σε βαλίτσα μία 26χρονη, η οποία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια φέρεται να είχε ταξιδέψει σιδηροδρομικώς από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη μεταφέροντας τις ναρκωτικές ουσίες για λογαριασμό ενός 24χρονου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στην αποσκευή της οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης εντόπισαν 21 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 10 κιλών και 354 γραμ., όπως επίσης ένα δέμα κοκαΐνης, βάρους 533 γραμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments