Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με την πολιτική επιτροπή: Δείτε live την πρώτη συνεδρίαση με τη νέα σύνθεση

Συνάντηση Μητσοτάκη με την πολιτική επιτροπή: Δείτε live την πρώτη συνεδρίαση με τη νέα σύνθεση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Συνάντηση Μητσοτάκη με την πολιτική επιτροπή: Ξεκίνησε η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο Πρωθυπουργός και Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος  Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ζήτησε από τα νέα μέλη να ανεβάσουν ρυθμούς και να προβάλλουν το κυβερνητικό έργο. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η επανεκλογή του γραμματέα, Παύλου Μαρινάκη, σύμφωνα με την πρόταση του προέδρου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τα στελέχη του κόμματος στην επαφή τους με τις τοπικές κοινωνίες να θυμίζουν με θάρρος το εύρος του κυβερνητικού έργου μας, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα και τα λάθη, σημειώνοντας αυτό που πολλές φορές έχει πει, πως καμία κυβέρνηση δεν κλήθηκε να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα τόσες επάλληλες κρίσεις. Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε υπερήφανος για το έργο της κυβέρνησής του και πρόσθεσε ότι αν κανείς κοιτάξει τις εξαγγελίες του 2019, θα δει ότι έχει υλοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος των προεκλογικών δεσμεύσεων.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η αυτοδύναμη Ελλάδα ήταν σύνθημα το 2019 είναι σύνθημα και τώρα

Απευθυνόμενος στα στελέχη του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα κάλεσε σε διαρκή εγρήγορση και τοποθέτησε πάλι τον χρόνο των εκλογών σε 12 μήνες: «Οι 12 μήνες δεν είναι πολλοί. Ανεβάζουμε ρυθμούς. Πρέπει να τα δώσετε όλα, ώστε στην πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα είναι βατήρας για την αυτοδύναμη Ελλάδα». «Η αυτοδύναμη Ελλάδα ήταν σύνθημα το 2019 είναι σύνθημα και τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στα στελέχη: «Το κεφάλι κάτω – Το φρόνημα ψηλά».

Για το ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως η ΝΔ θα έχει απέναντι της μια αντιπολίτευση που θα παίξει το τελευταίο της χάρτι, θα χρησιμοποιήσει ψεύδη και θα πολώσει το κλίμα.

Δείτε την συνεδρίαση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments