Πολιτική

Γιάννης Σαρακιώτης στο pagenews.gr: Την Κυριακή οι πολίτες κάνουν το πρώτο βήμα με τη μαζική συμμετοχή τους

Γιάννης Σαρακιώτης στο pagenews.gr: Την Κυριακή οι πολίτες κάνουν το πρώτο βήμα με τη μαζική συμμετοχή τους
Κάλεσμα του Γιάννη Σαρακιώτη για την εκλογή Προέδρου και Μελών Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. στο pagenews.gr

Η παγκόσμια κοινότητα και η χώρα μας διανύει μία εκτεταμένη περίοδο πολλαπλών και πολυεπίπεδων κρίσεων. Κρίσεων που διαδέχονται η μία την άλλη και δοκιμάζουν τις αντοχές των κοινωνιών και των οικονομιών τους. Σε αυτό το αβέβαιο περιβάλλον όπου η παγκόσμια αρχιτεκτονική αλλάζει και οι γεωπολιτικοί συσχετισμοί μεταβάλλονται, οι πολιτικοί οργανισμοί δε γίνεται να παραμείνουν αμέτοχοι, μη προσαρμοζόμενοι στις διεθνείς εξελίξεις.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία με διορατικότητα έχει εκκινήσει τη διαδικασία μετασχηματισμού του, σε ένα ανοικτό, συμμετοχικό, ζωντανό κόμμα, έτοιμο να προωθήσει συγκεκριμένες λύσεις. Τις λύσεις που ζητούν απέναντι στα προβλήματα τους, οι εργαζόμενοι, οι επιχειρηματίες, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι επιστήμονες, η νέα γενιά. Τις λύσεις που δε βλέπουν να τους προσφέρει η σημερινή Κυβέρνηση. Μία Κυβέρνηση και ένα κόμμα, αυτό της Ν.Δ., που όπως ακούστηκε και στο πρόσφατο 14ο Συνέδριο του «δεν έχει ανάγκη να σαλπάρει για ξένα λιμάνια», διότι προτιμά καλύτερα να «έχει το δικό του». Μία Κυβέρνηση και ένα κόμμα, που δεν επιθυμεί, επ’ ουδενί, να απαλλαγεί από τον – κακό του – εαυτό.

Στον αντίποδα, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, έχει ήδη κάνει την αυτοκριτική του για τα πεπραγμένα της περιόδου διακυβέρνησης του και σήμερα γνωρίζει τι πρέπει να πράξει και τι πρέπει να αποφύγει. Διαθέτοντας ένα ανθρώπινο οπλοστάσιο στελεχών το οποίο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις σύγχρονες επιταγές. Έχοντας επίγνωση της κρισιμότητας των στιγμών και – αυτό που λείπει από τη σημερινή Κυβέρνηση – συναίσθηση του τι βιώνει η ελληνική κοινωνία σήμερα. Μία ελληνική κοινωνία που επιζητά την πολυπόθητη αλλαγή στην καθημερινότητα της.

Την προσεχή Κυριακή, οι δημοκρατικοί, προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες, κάνουν το πρώτο, αποφασιστικό και καθοριστικό βήμα. Με τη μαζική συμμετοχή τους, στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και την εκλογή των Μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής. Σε μια διαδικασία, στην οποία όλες και όλοι θα είμαστε παρόντες για την πολιτική αλλαγή που χρειαζόμαστε, την πολιτική αλλαγή για την οποία οφείλουμε να εργαστούμε, την πολιτική αλλαγή που αξίζουμε.

* Ο Γιάννης Σαρακιώτης είναι Βουλευτής Φθιώτιδας, Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  και Υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Στερεά Ελλάδα, στις εκλογές της Κυριακής 15 Μάϊου 2022

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments