Πολιτική

Νατάσα Γκαρά στο pagenews.gr: Οι εκλογές της 15 Μαΐου πρέπει να αποτελέσουν ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός

Νατάσα Γκαρά στο pagenews.gr: Οι εκλογές της 15 Μαΐου πρέπει να αποτελέσουν ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δήλωση στο pagenews.gr της Νατάσας Γκαρά Βουλευτή Έβρου και Αν. Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Οι εκλογές της 15 Μαΐου δεν είναι μια «απλή» εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πρέπει να αποτελέσουν ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός. Ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι σε μια εγκληματική κυβέρνηση – τη χειρότερη που είχε ο τόπος εδώ και χρόνια – που λεηλατεί τη χώρα, χρεοκοπεί ανθρώπους, ισοπεδώνει την κοινωνία, βάζει λουκέτα.

Σε αυτές τις κάλπες ο Αλέξης Τσίπρας δεν «παίζει» μόνος του, όπως «καλοθελητές» προσπαθούν να πείσουν. Απέναντί του στην κάλπη έχει ένα ολόκληρο σύστημα διαπλοκής, συμφερόντων, ρεμούλας και εξυπηρετήσεων που 3 χρόνια τώρα λεηλατεί τα δημόσια ταμεία σαν να μην υπάρχει αύριο. Για να πλουτίζουν τα γαλάζια golden boys του κ. Μητσοτάκη. Την ίδια στιγμή η ανεργία γιγαντώνεται, νέοι μεταναστεύουν στο εξωτερικό, νοικοκυριά, επιχειρήσεις, παραγωγοί, σαρώνονται απροστάτευτοι από το κύμα ακρίβειας.

Για να τελειώνουμε το συντομότερο με αυτά τα «λεφτόδεντρα της διαπλοκής» του κ. Μητσοτάκη, προσδοκούμε η εκλογή της Κυριακής να αποτελέσει καταλύτη πολιτικής αλλαγής. Για μα νέα αρχή με το λαό, για το λαό. Για να επιστρέψουν στο τόπο η ελπίδα, η δικαιοσύνη, οι αναπτυξιακές πολιτικές, η ισονομία, η πολυφωνία στην ενημέρωση.

Ταυτόχρονα, τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στο 3ο Συνέδριο,  η εκλογή τόσο του Προέδρου όσο και της Κεντρικής Επιτροπής από όλα τα μέλη, σηματοδοτούν τη νέα εποχή, τη μετεξέλιξη, το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πραγματικότητα σε όλη την κοινωνία. Ανανέωση, νέες πρακτικές, συλλογική δράση, αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων, ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών, για ένα σύγχρονο, μαζικό, πρωτοπόρο κόμμα. Για αυτό ψηφίζουμε την Κυριακή.

Ένα κόμμα με ισότιμη εκπροσώπηση των φύλων στα όργανα, με διασφαλισμένη τη συμμετοχή του κόσμου από την περιφέρεια, ένα κόμμα συμπεριληπτικό, κινηματικό, για το περιβάλλον, τη νεολαία, τα δικαιώματα, την εργασία. Που με βάση και την κυβερνητική εμπειρία θα διαμορφώσει, θα «χτίσει» τις αναπτυξιακές πολιτικές ανόρθωσης της οικονομίας, της χώρας και των ανθρώπων της. Για να κάνουμε τις εγκληματικές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Δεξιάς παρελθόν.

*Η Νατάσα Γκαρά είναι Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments