Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Φρικτός θάνατος 40χρονου από ρομποτικό κάδο απορριμμάτων

Αλεξανδρούπολη: Φρικτός θάνατος 40χρονου από ρομποτικό κάδο απορριμμάτων

Πηγή Φωτογραφίας: e-evros

Αλεξανδρούπολη: Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη από τον φρικιαστικό θάνατο ενός 40χρονου άνδρα σήμερα [16/5] το μεσημέρι

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη από τον φρικιαστικό θάνατο ενός 40χρονου άνδρα σήμερα [16/5] το μεσημέρι. Όλα συνέβησαν όταν ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν άστεγος πλησίασε, τον ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων οποίος βρίσκεται μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο της πόλης με σκοπό να ψάξει τα σκουπίδια.

Δυστυχώς όμως η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή.

Σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με το e-evros.gr έτρεξαν στο σημείο να βοηθήσουν αλλά δυστυχώς η κατάσταση του άνδρα ήταν πολύ σοβαρή. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Λίγα λεπτά αργότερα το σώμα του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε διαμελισμένο.

Είναι απορίας άξιο πως γίνεται ένα μηχάνημα καθημερινής χρήσης στο κέντρο της πόλης να αποτελέσει τον “τάφο” ενός ανθρώπου στα ξαφνικά.

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου κ. Χάρης Θαναηλίδης. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από ανάρτηση του νυν Προέδρου κ. Γιαλαμά Χρυσοβαλάντη.

Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών, στην Υπηρεσία Συνοριακής Φύλαξης Φερών αποδεικνύοντας τον υπηρεσιακό του ζήλο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

Ακολουθεί και η σχετική ανάρτηση:

“Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου με θλίψη αποχαιρετά τον Αγαπητό Συνάδελφο Χάρη, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών, στην Υπηρεσία Συνοριακης Φύλαξης Φερών αποδεικνύοντας μέσα από τον υπηρεσιακό του ζήλο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του ως Συνοριακός Φύλακας, ως Αστυνομικός, ως συνάδελφος, ως άνθρωπος. Ο αγαπητός Συνάδελφος μας τέλεσε ως Πρόεδρος της Ένωσης για λίγο χρονικό διάστημα.

Η απώλεια του για όλους όσους τον γνωρίζαμε και είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του είναι μεγάλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου , εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments