Lifestyle

Gwyneth Paltrow: Το πλάνο επανασύνδεσης με τον Brad Pitt

Gwyneth Paltrow: Το πλάνο επανασύνδεσης με τον Brad Pitt

Πηγή Φωτογραφίας: InStyle

Gwyneth Paltrow: Η ηθοποιός έκανε ένα ενδιαφέρον σχόλιο για τις προηγούμενες σχέσεις της.

Το να γυρνούσε στα παλιά, η Gwyneth Paltrow δεν θα το έβλεπε ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αφού η ηθοποιός μοιάζει να είναι πολύ ευτυχισμένη με τη ζωή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Η Paltrow, που πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ακόμα αμφιλεγόμενο προϊόν Goop, αναφέρθηκε στις προηγούμενες σχέσεις, στις οποίες όμως δεν θα ήθελε να γυρίσει. Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν η Drew Barrymore σε ένα στιγμιότυπο της εκπομπής της “The Drew Barrymore Show”, το οποίο μοιράστηκε στο Instagram, δήλωσε πως κανείς από τους πρώην της δεν θα ήθελε να τα ξαναβρεί μαζί της.

Έτσι ανεβάζοντας το κλιπ αυτό, απευθύνθηκε στους followers του λογαριασμού της εκπομπής, ρωτώντας τους : “Θα τα ξαναέβρισκες με έναν πρώην”;

Πολλές ήταν οι απαντήσεις που δέχθηκε η συγκεκριμένη απάντηση, ωστόσο μία συγκέντρωσε την προσοχή του κοινού. Ο λόγος για την Paltrow, η οποία απάντησε χιουμοριστικά, “είμαι εντάξει”.

Πιο αναλυτικά, πριν παντρευτεί τον παραγωγό Brad Falchuk, η ηθοποιός ήταν παντρεμένη για 13 χρόνια με τον frontman των Coldplay, Chris Martin, με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 παιδιά, την Apple και τον Moses.

Νωρίτερα, είχε συνδεθεί για 3 χρόνια με τον συμπρωταγωνιστή της σε διάφορες ταινίες, Ben Affleck, ενώ μία από τις γνωστότερες σχέσεις ήταν εκείνη με τον Brad Pitt, όπου σε ηλικία 24 ετών δέχθηκε να τον παντρευτεί. Παρόλα αυτά, ο αρραβώνας τους κράτησε για πολύ λίγο, αφού η ένταση που δημιουργήθηκε από τα Media, δεδομένου ότι αποτελούσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood κατάφερε να τους χωρίσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments