Lifestyle

Marc Anthony: Μετά την Jennifer Lopez βρήκε σε άλλο πρόσωπο την ευτυχία

Marc Anthony: Μετά την Jennifer Lopez βρήκε σε άλλο πρόσωπο την ευτυχία

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine

Marc Anthony: Μετά τα ευχάριστα της πρώην συζύγου του, ο τραγουδιστής ακολούθησε το παράδειγμά της.

Ύστερα από την πρόταση γάμου του Ben Affleck στη Jennifer Lopez, μετά την επανασύνδεσή τους 17 χρόνια από τον χωρισμό τους, ο πρώην σύζυγος της Λατίνας σούπερ σταρ αποφάσισε να κάνει το ίδιο και να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Ο Marc Anthony ζήτησε από την σύντροφό του, Nadia Ferreira να τον παντρευτεί και όπως αποδείχθηκε το 23χρονο μοντέλο είπε το ναι στον τραγουδιστή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Anthony (@marcanthony)

Ειδικότερα, ενώ φήμες κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό σχετικά με ενδεχόμενη πρόταση γάμου, αφού η πρώην Μις Παραγουάη την προηγούμενη εβδομάδα εθεάθη να φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, εν τέλει το γεγονός επιβεβαιώθηκε από τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στα social media.

Το ζευγάρι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μαϊάμι, όπου φαίνεται να το διασκεδάζει δεόντως, απολαμβάνοντας το πάρτι του αρραβώνα τους. Για τον 53χρονο τραγουδιστή είναι ο 5ος του αρραβώνας, αφού στο παρελθόν έχει υπάρξει δεσμευμένος με 4 ακόμη συντρόφους του.

Πιο αναλυτικά, ο Anthony είχε αρραβωνιαστεί την πρώτη του επίσημη σύντροφο, Claudette Lali, με την οποία χώρισε το 1998, πριν προλάβουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Στη συνέχεια, παντρεύτηκε τη βασίλισσα της ομορφιάς, Dayanara Torres, τη Jennifer Lopez και το μοντέλο, Shannon De Lima, από την οποία χώρισε το 2017. Μάλιστα από τις σχέσεις του έχει αποκτήσει 6 παιδιά, την 28χρονη Ariana και τον 26χρονο Chase με τη σύντροφό του, Debbie Rosardo, τον 21 ετών Cristian και τον 18χρονο Ryan με την Torres και τα 14χρονα δίδυμα Max και Emme με τη Lopez.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Anthony και η Ferreira έγιναν Instagram official, με τον τραγουδιστή να γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, “μακάρι ο Θεός να πολλαπλασιάσει τις ευχές σας προς εμάς”.

Πριν λίγες εβδομάδες, το ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί και στον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, όπου η μέλλουσα κ. Anthony είχε φορέσει δημιουργία της Victoria Beckham.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments