Trash

Survivor spoiler 18/5: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler 18/5: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor spoiler 18/5: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι του Survivor 5

Όπως είδαμε στο χθεσινό 17/5 επεισόδιο του Survivor 5 η Κόκκινη ομάδα έχασε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με αποτέλεσμα να βγάλουν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Σήμερα 18/5, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία και θα δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι…

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι του Survivor 5

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι υπόλοιποι που θα ζητήσουν συμπαράσταση από το κοινό μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στάθης Σχίζας. Ο Τάκης είναι λογικό και επόμενο να ψηφιστεί, ενώ η Στέλλα που έχει την ατομική ασυλία θα ψηφίσει τον Στάθη μιας και ο Ταλάντσεβ εκτός του ότι είναι πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά, τον γνωρίζει περισσότερο και είναι καλοί φίλοι.

Να υπενθυμίσουμε πως η κόκκινη ομάδα δεν μπορεί να ψηφήσει γυναίκες! Ο Γιώργος Λιανός επικαλέστηκε το νέο κανόνα που δεν επιτρέπει στους παίκτες να ψηφίσουν προς αποχώρηση τους συμπαίκτες τους όταν ο αριθμός γυναικών και αντρών των δύο ομάδων δεν είναι ίσος. Δηλαδή, στην Κόκκινη υπάρχουν 2 γυναίκες, ενώ στην Μπλε, 3. Οι δύο αυτές κοπέλες δεν θα μπορέσουν να ψηφιστούν μέχρι η αντίστοιχη ομάδα να φτάσει στον ίδιο αριθμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments