Ελλάδα

Κακοκαιρία: Σώος βρέθηκε ο 36χρονος που αγνοούνταν στην Εύβοια

Κακοκαιρία: Σώος βρέθηκε ο 36χρονος που αγνοούνταν στην Εύβοια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κακοκαιρία: Καλά ήταν τα νέα για τον 36χρονος άνδρας που αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας

Καλά ήταν τα νέα για τον 36χρονος άνδρας που αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας, καθώς εντοπίστηκε σώος σήμερα [19/5] από κατοίκους στην Λούτσα Ευβοίας.

Ο περιπατητής χθες το βράδυ στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ Ευβοίας, έχασε τον προσανατολισμό του και επικοινώνησε με την Πυροσβεστική για να ζητήσει βοήθεια. Οι δυνάμεις κινητοποιήθηκαν άμεσα, εντόπισαν το όχημά του, έφτασαν στο καταφύγιο αλλά δεν κατάφεραν να το βρουν.

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν 19 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρείχαν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ, ωστόσο ο 36χρονος άνδρας εντοπίστηκε σήμερα από κατοίκους της περιοχής Λούτσα Ευβοίας.

Διορθώνονται τα προβλήματα στην Αττική

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν τις τελευταίες ώρες αρκετές περιοχές στη χώρα έχουν φέρει τεράστια προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, αλλά και στην κυκλοφορία των οχημάτων. Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν, κυρίως στην Αττική όπου το καιρικό φαινόμενο εκδηλώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Μέχρι στιγμής, κλήσεις για άντληση υδάτων και κοπές δέντρων έχουν γίνει σε Μοσχάτο, Γλυφάδα, Λυκόβρυση, Νέα Ιωνία, Φιλοθέη, Διόνυσο, Αγία Παρασκευή, Χαϊδάρι, Μαρούσι. Στην Κηφισιά ένας πλάτανος έπεσε στην οδό Κολοκοτρώνη με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Κανονικά η κυκλοφορία στη Γραμμή 1

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό. Τα δρομολόγια διεξάγονταν στο τμήμα Ταύρος – Κηφισιά, λόγω πτώσης δέντρων στο δίκτυο στο ύψος του Μοσχάτου και της Καλλιθέας.

treno-ilektrikos_3

Κλειστό το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου λόγω ισχυρών ανέμων

Ισχυροί άνεμοι πνέουν από το πρωί στον Πατραϊκό και τον Κορινθιακό Κόλπο, με αποτέλεσμα να έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου για τα φέρι-μποτ που εκτελούν δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου.

Επίσης, σύμφωνα με τη «Γέφυρα ΑΕ», λόγω των ανέμων, ισχύουν περιορισμοί στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η διέλευση σε πεζούς, σε δίκυκλα, σε τροχόσπιτα και σε οχήματα χωρίς φορτίο με υψηλές πλευρές. limani-peir

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments