Πολιτική

Απάντηση Οικονόμου στο Τσίπρα: Είναι εμφανέστατο ότι αδυνατεί να αντιληφθεί ή να παραδεχτεί τα προφανέστατα

Απάντηση Οικονόμου στο Τσίπρα: Είναι εμφανέστατο ότι αδυνατεί να αντιληφθεί ή να παραδεχτεί τα προφανέστατα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Απάντηση Οικονόμου στο Τσίπρα: Ο κ. Τσίπρας είναι “εμφανέστατο ότι αδυνατεί να αντιληφθεί ή να παραδεχτεί τα προφανέστατα” σημείωσε ο κ. Οικονόμου. 

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε συνέντευξή του έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Τσίπρας είναι “εμφανέστατο ότι αδυνατεί να αντιληφθεί ή να παραδεχτεί τα προφανέστατα” σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Στη σημερινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα ήταν εμφανέστατο ότι αδυνατεί να αντιληφθεί ή να παραδεχτεί τα προφανέστατα:

  • Σε αντίθεση με το τραγικό επίπεδο διεθνούς εκπροσώπησης, κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας, η Ελλάδα είναι σήμερα σημαίνουσα περιφερειακή δύναμη με βαρύνοντα ρόλο στον κόσμο που άλλαξε μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Αυτό πιστοποιήθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, η οποία προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση. Ο κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε αυτό που παραδέχθηκαν μέχρι και οι Τούρκοι: ότι ο Πρωθυπουργός με τις τοποθετήσεις του και με τον τρόπο που έθεσε τα ζητήματα, ενίσχυσε πολύ σημαντικά τις ελληνικές θέσεις. Ο κ. Τσίπρας ζητάει ουσιαστικά από τον Πρωθυπουργό να ακολουθήσει την τακτική της Τουρκίας.
  • Στο ζήτημα της ακρίβειας, που είναι παγκόσμιο πρόβλημα, ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός πολιτικός στον πλανήτη που έχει μια εύκολη λύση για όλα. Έχει έτοιμο ένα νόμο και ένα άρθρο για να την ξορκίσει.

Τι δήλωσε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας

Για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και την δικαίωση για το γεγονός ότι βγήκε το στοίχημα της εσωκομματικής εκλογής από την βάση αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι μετά τη εκλογή «αντιστοιχίζεται ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ του 3% με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ» που εμπιστεύθηκε το κόμμα στις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις από το 2012 και μετά που ήταν και προσωπικό του στοίχημα από την βραδιά των εκλογών του 2019.

Μιλώντας στον Real Fm και το Νίκο Χατζηνικολάου ανέφερε ακόμη ότι το στοίχημα της συμμετοχής ήταν ρίσκο γιατί «δεν υπήρχε ανθυποψήφιος, δεν υπήρχε αμφισβήτηση, αλλά και γιατί δεν κάναμε ότι έκαναν άλλα κόμματα, να προσκαλέσουμε τους φίλους να ψηφίζουν», αφού όσοι συμμετείχαν γράφτηκαν σαν μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σοφία Χύτου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Σοφία Χύτου Αρχισυντάκτρια Πολιτικού Ρεπορτάζ
Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, τον συντονισμό και την επιμέλεια της πολιτικής ύλης, με καθημερινή παρακολούθηση των πολιτικών εξελίξεων και της κυβερνητικής δραστηριότητας. Διαπιστευμένη πολιτική συντάκτρια με πολυετή εμπειρία σε τηλεοπτικά, έντυπα και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης. Διαθέτει εξειδίκευση στην πολιτική ανάλυση, τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου και τον συντονισμό δημοσιογραφικών ομάδων. Απόφοιτος Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης & Δημοσιογραφίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο