Nέα της αγοράς

Lamda: Ιδρύει νέα θυγατρική εταιρεία ειδικά για τα malls

Lamda: Ιδρύει νέα θυγατρική εταιρεία ειδικά για τα malls

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Lamda: H νέα εταιρεία εκτιμάται ότι θα αποτελέσει το όχημα ανάπτυξης των malls, που θα δημιουργήσει ο όμιλος στην έκταση του Ελληνικού.

Στην ίδρυση νέας θυγατρικής εταιρείας υπό την ονομασία Lamda Ellinikon Malls Ηolding και μετοχικό κεφάλαιο 234 εκατ. ευρώ προχώρησε η Lamda Development.

H νέα εταιρεία εκτιμάται ότι θα αποτελέσει το όχημα ανάπτυξης των malls, που θα δημιουργήσει ο όμιλος στην έκταση του Ελληνικού.

Ειδικότερα, όπως προβλέπεται, σκοπός της νέας θυγατρικής μεταξύ άλλων είναι “η απόκτηση, διαχείριση και διάθεση μετοχών και εν γένει μετοχικών δικαιωμάτων ή εταιρικών μεριδίων εταιρειών οποιασδήποτε μορφής και οποιουδήποτε τομέα οικονομικής δραστηριότητας για ίδιο λογαριασμό” όπως και “η απόκτηση, διαχείριση, ανάπτυξη, ανέγερση, αξιοποίηση εκμετάλλευση και διάθεση πάσης φύσεως ακινήτων, η παροχή υπηρεσιών διοίκησης επιχειρήσεων, η παροχή υπηρεσιών μελέτης, κατασκευής, επίβλεψης και διαχείρισης τεχνικών έργων”.

Σημειώνεται ότι η Lamda Development σχεδιάζει τη δημιουργία δύο εμπορικών κέντρων στην έκταση του Ελληνικού, το Marina Galleria και το Vouliagmeni Mall, στην πλευρά του ακινήτου που γειτνιάζει με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments