Lifestyle

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Τράβις Μπάρκερ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Τράβις Μπάρκερ

Πηγή Φωτογραφίας: mansworldindia.com

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο παραμυθένιος γάμος στο Πορτοφίνο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Travis Barker δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να γιορτάζουν τον έρωτά τους. Την πρώτη φορά παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, μετά στην Καλιφόρνια και τώρα το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία για να κάνει τον τρίτο του γάμο.  Μόνο που αυτή τη φορά, ήταν μια πρωταγωνιστική υπόθεση. Όλα τα μέλη της οικογένειας συμπεριλαμβανομένων των Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner και Kris Jenner έδωσαν το παρών στον γάμο.

View this post on Instagram

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Ο χώρος του γάμου ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Τα lovebirds επέλεξαν να παντρευτούν στο Castello Brown, ένα ιστορικό μέρος που είναι εν μέρει μουσείο και εν μέρει χώρος γάμου, και βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου. Ο πολυτελής οίκος μόδας, Dolce & Gabbana, χρηματοδότησε τον γάμο σε μια αποκλειστική συμφωνία.

Η συμφωνία περιελάμβανε εντυπωσιακά προνόμια, όπως οι επισκέπτες που μεταφέρονταν από τα ξενοδοχεία τους στο λιμάνι του Πορτοφίνο να κάνουν την διαδρομή με κλασικά ξύλινα ταχύπλοα Riva, τα οποία παρέχονται με αξεσουάρ Dolce & Gabbana, συμπεριλαμβανομένων μαξιλαριών και πετσετών με έντονα σχέδια. Οι ριάλιτι σταρ που φορούσαν ρούχα του οίκου έπαιξαν σίγουρα σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσει η D&G δωρεάν δημοσιότητα αξίας εκατομμυρίων λιρών, μετά την οικονομική κρίση.

Ο οίκος Dolce & Gabbana άνοιξε επίσης ένα pop-up κατάστημα στην πλατεία της αγοράς για να τροφοδοτήσουν το ενδιαφέρον του κοινού για τον γάμο. Το ζευγάρι δεν παρέλειψε να ανέβει στο superyacht Regina d’Italia, το οποίο φέρεται να ανήκει στον Stefano Gabbana, συνιδρυτή της D&G. Αυτές οι προσπάθειες θα βοηθήσουν τους «φίλους των Kardashians» να ξεφύγουν από τα σκάνδαλα που τους οδήγησαν να χαρακτηριστούν ως «ρατσιστές» και «ομοφοβικοί».

Μετά τον γάμο, η Kourtney Kardashian και ο Travis Baker σχεδιάζουν μια μεγάλη δεξίωση για φίλους πίσω στο LA.

View this post on Instagram

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments