Lifestyle

Rihanna: Θα μετακομίσει στα Μπαρμπάντος για χάρη του γιού της

Rihanna: Θα μετακομίσει στα Μπαρμπάντος για χάρη του γιού της

Πηγή Φωτογραφίας: ELLE- MARCA

Rihanna:Τα πλάνα της διάσημης τραγουδίστριας που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 13 Μαΐου.

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες μέρες, η Rihanna. Η διάσημη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της στις 13 Μαΐου σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ωστόσο δεν σκοπεύει να μείνει για πολύ καιρό στην πόλη των Αγγέλων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής The Mirror, η Rihanna θέλει να μεγαλώσει τον γιο της στην πατρίδα της, τα Μπαρμπάντος, και σκοπεύει να ταξιδέψει εκεί με τον νεογέννητο γιο της μόλις πάρει το οκέι από τους γιατρούς

Στο ταξίδι θα τη συνοδεύει και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού, A$AP Rocky, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει αντίρρηση με τα πλάνα της. Εξάλλου, και ο ράπερ έχει καταγωγή από τα Μπαρμπάντος και τα μέλη της οικογένειάς του ζούνε στη νησιωτική χώρα, όπως εξάλλου και η οικογένεια της Rihanna.

Όπως αναφέρει πηγή στην εφημερίδα, “η Rihanna αγαπά τα Μπαρμπάντος και λατρεύει το ότι μεγάλωσε εκεί. Θέλει να προσφέρει στο παιδί της τις εμπειρίες που έζησε και η ίδια μεγαλώνοντας στα Μπαρμπάντος – και να το κρατήσει μακριά από τη showbiz. Σκοπεύουν να μετακομίσουν με το σύντροφό της σύντομα”. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η τραγουδίστρια έχει αποφασίσει ακόμα και σε ποιο σχολείο θα φοιτήσει ο γιος της σε μερικά χρόνια!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments