Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η σημασία της επίσκεψης σε Βοστώνη και Νταβός

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η σημασία της επίσκεψης σε Βοστώνη και Νταβός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ομιλία στην 146η Τελετή Αποφοίτησης του Boston College θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Ομιλία στην 146η Τελετή Αποφοίτησης του Boston College θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα παραβρεθεί στις εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία.

Το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα 01.00 πμ), ο πρωθυπουργός παρακάθησε σε δείπνο προς τιμήν των επίτιμων πτυχιούχων του Boston College και απηύθυνε χαιρετισμό. O κ. Μητσοτάκης, σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου, (στις 16.00 μμ τοπική ώρα), θα απευθύνει ομιλία στην 146η Τελετή Αποφοίτησης του Boston College. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Νταβός της Ελβετίας όπου την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Μαΐου θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Η σημασία της επίσκεψης

Η παρουσία του πρωθυπουργού σε μια τέτοια τελετή, αποδεικνύει πλέον και τη θέση της Ελλάδας καθώς και τη σημασία του πρόσφατου ταξιδιού του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι τελετές αποφοίτησης των μεγάλων πανεπιστημίων των ΗΠΑ είναι ξεχωριστής σημασίας κάθε χρόνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments