Αθλητισμός

NBA: Συνεχίζει να… σαρώνει ο Αντετοκούνμπο – Για 4η συνεχή φορά στην κορυφαία 5αδα

NBA: Συνεχίζει να… σαρώνει ο Αντετοκούνμπο – Για 4η συνεχή φορά στην κορυφαία 5αδα

Πηγή Φωτογραφίας: NBA, Getty Images

NBA :Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει γίνει ένας "μύθος" στη αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, μιας και επελέγη για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει γίνει ένας “μύθος” στη αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και πλέον είναι έτοιμος να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, επελέγη για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ και έγινε ο πρώτος αθλητής τα τελευταία 50 χρόνια που καταφέρνει κάτι ανάλογο! Εκτός από τον Giannis, στην κορυφαία πεντάδα βρίσκονται οι Νίκολα Γιόκιτς, Λούκα Ντόντσιτς, Ντέβιν Μπούκερ και Τζέισον Τέιτουμ. Μπακς

Ωστόσο, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, είναι ο μοναδικός από τους πέντε που επελέγη στην κορυφαία πεντάδα με ομοφωνία! Αυτό σημαίνει, ότι όσοι είχαν δικαίωμα ψήφου τον συμπεριέλαβαν στην πρώτη πεντάδα, κάτι που συνέβη μάλιστα για τεταρτη διαδοχική χρονιά.

Την εφετινή σεζόν, ο Αντετοκούνμπο, είχε μέσο όρο, 29,9 πόντους, 11,6 ριμπάουντ, 5,8 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 1,4 κοψίματα, σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Σικάγο-Ντιτρόιτ στο Παρίσι τον Ιανουάριο

Τρία χρόνια μετά το πρώτο ματς κανονικής περιόδου που διεξήχθη στο Παρίσι, το NBA ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα γι’ ακόμη ένα ματς της regular season. Οι Σικάγο Μπουλς και οι Ντιτρόιτ Πίστονς θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του NBA Paris Game 2023, το οποίο θα διεξαχθεί στην “Accor Arena” στις 19 Ιανουαρίου 2023.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το τρίτο για τους «ταύρους» στο Παρίσι, καθώς οι Μπουλς έχουν δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας στη γαλλική πρωτεύουσα το 1997.

Τότε είχε διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο, το οποίο ήταν παλιότερα γνωστό ως «Παλέ ντε Μπερσί», το McDonald’s Open με τη συμμετοχή και του -πρωταθλητή Ευρώπης τότε- Ολυμπιακού, ο οποίος αντιμετώπισε τον Μάικλ Τζόρνταν και την… παρέα του. Αντίθετα, ο αγώνας του Ιανουαρίου θα είναι ο πρώτος στο Παρίσι για τους Πίστονς, οι οποίοι ωστόσο έχουν δώσει αγώνες κανονικής περιόδου στο Λονδίνο (2013) και το Μεξικό (2019).

Υπενθυμίζεται ότι το NBA επιστρέφει στην Ευρώπη για αγώνα regular season μετά τον Ιανουάριο του 2020, όταν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχαν τεθεί στο Παρίσι αντιμέτωποι με τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments