Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Θέλει να παραμείνει στην Παρί και το λέει

Νεϊμάρ: Θέλει να παραμείνει στην Παρί και το λέει

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Νεϊμάρ: Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι θα μείνει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, εξέφρασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι θα μείνει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό μέσο OhMyGoal, εν μέσω εικασιών του Τύπου της χώρας γύρω από το μέλλον του.

«Προς το παρόν, τίποτα δεν μου έχουν πει, αλλά από την πλευρά μου, πιστεύω ότι θα μείνω», είπε ο παίκτης από την Ντόχα, όπου ένας από τους χορηγούς του διοργάνωσε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά που φέρει το όνομά του. «Αυτή είναι η αλήθεια», επέμεινε ο Νεϊμάρ, που υπέγραψε πέρυσι επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2025.

Σήμερα (25/5) η αθλητική γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», ανέφερε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν «δεν θα ήταν αντίθετη σε μια αποχώρηση του Νεϊμάρ».

Ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία, για τον οποίο η Παρί ΣΖ πλήρωσε 222 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα το 2017 για την ρήτρα αποδέσμευσής του, δεν είχε την αναμενόμενη παρουσία, λόγω επαναλαμβανόμενων τραυματισμών, που εγείρουν ερωτήματα για τη μελλοντική καριέρα του 30χρονου.

Ο Νεϊμάρ πέτυχε το 100ο του γκολ για την Παρί ΣΖ το Σάββατο (21/5) κόντρα στη Μετς (5-0), στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. «Το όνειρο συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουμε φρέσκοι, με τη δύναμη να παλέψουμε ξανά για τους στόχους μας», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Instagram την Κυριακή.

Μ’Μπαμπε: Παραμένει Παριζιάνος με ηγεμονικό συμβόλαιο

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος επιθετικός, του οποίου το τρέχον συμβόλαιο έληγε στο τέλος της σεζόν, φερόταν να βρίσκεται μία… ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Tο νέο συμβόλαιο θα τον δεσμεύσει με τους πρωταθλητές Γαλλίας έως το 2025, Ο πρόεδρος της Παρί Σεντ Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφι ανακοίνωσε ενώπιον του κοινού του «Parc des Princes» σε μια πλατφόρμα τοποθετημένη στο γρασίδι, την ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου σούπερ σταρ.

Ο 23χρονος, ένα από τα καλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου που εντοπίστηκε κατά την εφηβική ηλικία του και βοήθησε τη Γαλλία να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, φερόταν να αποχωρεί ως ελεύθερος από την Παρί με τη λήξη του συμβολαίου του στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments