Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πρώτη επιθεώρηση στη Λεωφόρο από την UEFA

Παναθηναϊκός: Πρώτη επιθεώρηση στη Λεωφόρο από την UEFA

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Κλιμάκιο της UEFA βρέθηκε στη χώρα μας και έκανε το πρωί της Τετάρτης (25/5), την πρώτη επιθεώρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Κλιμάκιο της UEFA βρέθηκε στη χώρα μας και έκανε το πρωί της Τετάρτης (25/5), την πρώτη επιθεώρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης»,  ενόψει της παρουσίας του Παναθηναϊκού στα καλοκαιρινά προκριματικά του Europa Conference League.

Τα στελέχη της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, ζήτησαν να γίνουν κάποιες συγκεκριμένες βελτιώσεις, όπως επί παραδείγματι η ενίσχυση του φωτισμού στο γήπεδο και μία σειρά από έργα, τα οποία είναι απολύτως εφικτά.

Θα ακολουθήσει άλλος ένας επανέλεγχος μέσα στον Ιούλιο (πριν απ’ τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο, δηλαδή 4 και 11 Αυγούστου), προκειμένου να πάρει η ομάδα το «πράσινο φως» τόσο για τις προκριματικές σειρές, όσο (ακόμη περισσότερο) και για τη φάση των ομίλων, εφόσον φτάσει μέχρι εκεί το Τριφύλλι.

Γιοβάνοβιτς: “Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει πορείες πρωταθλητισμού”

Στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε εξαιρετικά δείγματα, μιας και στο τέλος της ημέρας βρήκε τους “πράσινους” Κυπελλούχους Ελλάδος, ενώ έβγαλε και την ομάδα στην Ευρώπη μετά από 5 χρόνια.

Ο Σέρβος τεχνικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVΑ, ανέλυσε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο «τριφύλλι», απολογήθηκε διότι δεν… μπόρεσε να πάρει ακόμη περισσότερα πράγματα κι από άλλους παίκτες του, μίλησε για την στήριξη που είχε από τη διοίκηση και τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πρώτο «δύσκολο» κομμάτι της χρονιάς, ενώ ανέλυσε τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για την εικόνα του Παναθηναϊκού με τον ίδιο στον πάγκο και πως άλλαξε όλο αυτό:

«Η εκπομπή σας και αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι ότι μιλάτε για ποδόσφαιρο. Αν αντιμετωπίζαμε όλους με πιο θετική ενέργεια θα μπορούσαμε να πετύχουμε καλύτερα πράγματα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δικαιούται περισσότερα. Υπήρχαν πολλοί καλοί Έλληνες προπονητές. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση. Όταν ήρθαμε το καλοκαίρι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε μια σφραγίδα στην ομάδα. Έχω ένα τιμ που είμαι χρόνια μαζί του. Δεν ξέραμε όμως αν τα αποτελέσματα θα ήταν σύμμαχος μας. Ιδιαίτερα εδώ κρινόμαστε έντονα. Ήμουν τυχερός στον Παναθηναϊκό γιατί είχα περισσότερο χρόνο και λιγότερη γκρίνια. Χρειαζόμασταν αυτό το χρόνο. Θα μπορούσαμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και το καταφέραμε την κατάλληλη στιγμή. Μακάρι να το κάναμε και νωρίτερα. Η εικόνα της ομάδας δεν συνάδει με τις τόσες πολλές ήττες και στην δουλειά την δική μας αυτά μετρούν».

giovanovic-karaiskaki -Για το ποιος έδωσε αυτό το χρόνο:

«Σίγουρα μας έδωσε η διοίκηση. Δεν είχα τέτοιο θέμα. Μας έδωσε μεγάλη δύναμη ο κόσμος. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας παρά τα κάποια κακά αποτελέσματα. Ακόμα και απογοητευμένοι που ήταν, ποτέ δεν ήταν αρνητικοί απέναντί μας. Σε όλα τα ματς παίρναμε θετική ενέργεια από τον κόσμο. Ο Ντέμης ξέρει πόσο δύσκολο θα ήταν για τους παίκτες αν ήταν ο κόσμος εναντίον  μας και αν υπήρχαν αντιδράσεις. Είχαμε από μόνοι μας την πίεση. Όταν αρχίσαμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα, όλα κύλησαν καλά. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν προς το τέλος του πρωταθλήματος και πριν τα πλέι οφ. Στα πλέι οφ όλα τα παιχνίδια ήταν κρίσιμα, καθώς αν χάναμε έστω και ένα μπορεί να ήμασταν στην Ευρώπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments