Focus

Amal Clooney: Μας συστήνει την μητέρα της για καλό σκοπό

Amal Clooney: Μας συστήνει την μητέρα της για καλό σκοπό

Πηγή Φωτογραφίας: IMDb

Amal Clooney: Το εντυπωσιακό φόρεμα της Βρετανίδας δικηγόρου που συγκέντρωσε τα φωτογραφικά κλικ.

Μπορεί να εμφανίστηκε χωρίς τον σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό, George Clooney, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα βραβεία του φιλανθρωπικού οργανισμού “The Prince’s Trust”, που ίδρυσε το 1976 ο πρίγκιπας Κάρολος, ωστόσο η Amal Clooney ήταν το ίδιο εντυπωσιακή με οποιαδήποτε άλλη φορά, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα και γνωστή δημοσιογράφο, Baria Alamuddin.

View this post on Instagram

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

Για τη σπάνια εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Theatre Royal στο Λονδίνο, δεδομένου ότι οι απαιτητικές υποθέσεις της δεν της αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο, η Clooney επέλεξε ένα στράπλες φόρεμα με φλοράλ σχέδια σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με λευκές γόβες και ένα ασορτί clutch.

Όμως, για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, δεν θα μπορούσε να μην έχει το σήμα κατατεθέν χτένισμά της με τα κυματιστά μαλλιά της, αλλά και το εκθαμβωτικό μακιγιάζ της διά χειρός Charlotte Tilbury. Από την άλλη, η μητέρα της προτίμησε να κάνει μία πιο μίνιμαλ εμφάνιση με ένα total white σύνολο. Στην ουσία, η Clooney βρέθηκε στην τελετή για να απονείμει το βραβείο Amal Clooney Women’s Empowerment Award, που όπως αναφέρεται στο site του φιλανθρωπικού οργανισμού, προσφέρεται σε νέες γυναίκες που έχουν καταφέρει να επιτύχουν ενάντια στις πιθανότητες, πραγματοποιώντας μία διαρκή αλλαγή στις κοινότητές τους.

Με λίγα λόγια, τα βραβεία αυτά, απονέμονται σε άτομα από την ηλικία των 11 έως τα 30 που δυσκολεύονται εξαιτίας αντιξοοτήτων να αντεπεξέλθουν, είτε είναι άνεργοι, είτε έχουν πρόβλημα στο σχολείο, αλλά και σε οργανισμούς που προσπαθούν να φέρουν την αλλαγή στον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments