Trash

Survivor spoiler 27/5: Απάσφαλισαν στην κάμερα τον Άρη Σοϊλέδη «Διπρόσωπος, έλεγε άλλα πίσω»

Survivor spoiler 27/5: Απάσφαλισαν στην κάμερα τον Άρη Σοϊλέδη «Διπρόσωπος, έλεγε άλλα πίσω»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor spoiler 27/5: Έσταξε φαρμάκι και πικρία

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 έδωσε στην Ιωάννα Μαλέσκου. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Άρη, την έπαρση που λέει ότι έχει ο παίκτης των Μπλε και τα όσα έλεγε στις προσωπικές του συνεντεύξεις.

«Ο Άρης ενώ πίσω από τις κάμερες με στήριζε, απο μπροστά έπαιρνε το μέρος του Σπύρου & του Τάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Ψέμα χαρακτήρισε ο Σπύρος Μαρτίκας τη «βόμβα» που έριξε ο Άρης Σοϊλέδης λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγωνίσματος και αφορούσε τον φαρμακοποιό. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως: «Δεν μπορώ να μιλάει για ηθική όταν ο Σπύρος ο Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος για να μη βγει αυτός γιατί προφανώς φοβόταν να βγει υποψήφιος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο. Το πρότεινε σε μένα. Αυτό δεν θα το δεχόμουν σε καμία περίπτωση. Δεν θα μιλούσα αν δεν μιλούσε για ηθική».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλώντας στην κάμερα του Survivor το χαρακτήρισε «ανήθικο ψέμα» τονίζοντας ότι ο Άρης Σοϊλέδης σκαρφίστηκε αυτό το ψέμα επειδή εκείνος στάθηκε απέναντι στην ανηθικότητα του.

Από την άλλη, ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στην κάμερα του Survivor επανέλαβε την ίδια «καταγγελία» και σχολίασε πως «δεν αντέχουμε ο Σπύρος να μας κοροϊδεύει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments