Lifestyle

Meghan Markle: Ταξίδεψε στο Τέξας για να τιμήσει τα θύματα της ένοπλης επίθεσης σε δημοτικό σχολείο

Meghan Markle: Ταξίδεψε στο Τέξας για να τιμήσει τα θύματα της ένοπλης επίθεσης σε δημοτικό σχολείο

Πηγή Φωτογραφίας: Capital News- 24Talker-The Mirror

Meghan Markle: Η δούκισσα του Sussex τίμησε τα θύματα της επίθεσης από ένοπλο 18χρονο.

Η Meghan Markle ταξίδεψε στο Τέξας για να τιμήσει από κοντά τα θύματα της ένοπλης επίθεσης σε δημοτικό σχολείο. Η δούκισσα του Sussex, όπως ανεφεραν τα δημοσιεύματα, επισκέφτηκε το σχολείο ως μητέρα που ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των 19 μαθητών και 2 ενηλίκων που σκοτώθηκαν από τον ένοπλο 18χρονο δράστη του μακελειού.

Εκπρόσωπος της Markle επιβεβαίωσε την επίσκεψη της στο σχολείο δηλώνοντας πως:

“Ως μητέρα θέλησε νε εκφράσει τα συλλυπητήριά της και τη στήριξή της σε μια κοινότητα που βιώνει ένα αβάσταχτο πένθος”. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τη δούκισσα να αφήνει μερικά τριαντάφυλλα μπροστά σε ένα μνημείο έξω από το δικαστήριο της κοινότητας Uvalde, ενώ προσπαθούσε να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ φορώντας τζιν, ένα απλό t-shirt και καπέλο.

Η Meghan επισκέφτηκε στη συνέχεια ένα κοινοτικό κέντρο όπου συγκεντρώνει αίμα για τους τραυματίες και άφησε στους εθελοντές και τους αιμοδότες “σάντουιτς, αναψυκτικά και γλυκά”. Ένας από τους εθελοντές δήλωσε αργότερα ότι “δεν είχα ιδέα ποια ήταν. Απλά συζητούσαμε λες και γνωριζόμασταν για χρόνια. Λέγαμε για το Τέξας και το Uvalde και πως είναι τόσο μικρή πόλη και όλοι είναι τόσο ευγενικοί και έχουν ζεστή καρδιά. Ήταν πολύ γλυκιά”.

“Μπήκε μέσα με την ομάδα της και άρχισε να βάζει νερά σε ένα κουβά και πατατάκια στους ανθρώπους που χρειάζονταν σνακς πριν και μετά την αιμοδοσία. Είναι αστείο γιατί δεν είχαμε καταλάβει ότι είναι εκείνη μέχρι που έφυγε και τώρα είμαστε λυπημένοι. Για να είμαι ειλικρινής νομίζαμε ότι ήταν μια γειτόνισσα” είπε μια εθελόντρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments