Ελλάδα

Βόλος: Τα αρχαία δεν του βγήκαν σε καλό – Συνελήφθη 44χρονος για αρχαιοκαπηλία

Βόλος: Τα αρχαία δεν του βγήκαν σε καλό – Συνελήφθη 44χρονος για αρχαιοκαπηλία

Πηγή Φωτογραφίας: Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Βόλος: Ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Αλμυρό της Μαγνησίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων

Ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Αλμυρό της Μαγνησίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του λίθινα αντικείμενα και κεραμικά σκεύη. Αξιωματικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας έφτασαν στα ίχνη του ύστερα από έρευνα και σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού τον συνέλαβαν.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 44χρονου ημεδαπού και στον περιβάλλοντα χώρο εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν δεκατέσσερα λίθινα αντικείμενα (αρχιτεκτονικά μέλη, βάση κ.α.), δύο κεραμικά σκεύη, και ένα μαρμάρινο τμήμα (πιθανόν κίονα).

Τα παραπάνω αντικείμενα σύμφωνα με εκτίμηση της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων, εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και παραδόθηκαν για περαιτέρω εξέταση και χρονολόγηση. Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ήθελε λίγα λεφτά και την εξανάγκασε σε ερωτικές συνεβρέσεις

Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, σωματική βλάβη και εξύβριση σε βάρος νεαρής.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία αλλοδαπής σύμφωνα με την οποία, πρώτες πρωινές ώρες της ο υπεύθυνος καταστήματος, όπου εργαζόταν εκμεταλλευόμενος την ανάγκη της για άμεση εξεύρεση χρημάτων, την παρακίνησε και την έπεισε να συνευρεθεί ερωτικά με άνδρες, έναντι χρηματικού ποσού, αποκομίζοντας παράλληλα και ο ίδιος μέρος των χρημάτων.

Επιπρόσθετα, μεταμεσονύχτιες ώρες της ο άνδρας, μετά από άρνηση της να συνευρεθεί ερωτικά με άλλους άνδρες, τη μετέφερε με αυτοκίνητο σε άγνωστη ερημική αγροτική τοποθεσία και αφού ακινητοποίησε το όχημα, την εξύβρισε και της άσκησε σωματική βία, εξωθώντας την να βγει από το αυτοκίνητο.

Μετά την κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments