Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Είπε το “αντίο” ο Γκάρεθ Μπέιλ [pic]

Ρεάλ Μαδρίτης: Είπε το “αντίο” ο Γκάρεθ Μπέιλ [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχαιρέτησε με μια λιτή ανάρτηση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους φιλάθλους της Ρεάλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχαιρέτησε με μια λιτή ανάρτηση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης, ολοκληρώνοντας την… πολυτάραχη καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Ήταν τιμή μου. Ευχαριστώ», ανέφερε σχετικά ο Ουαλός σταρ, ο οποίος ψάχνει να βρει ομάδα, ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τα τελικά του Μουντιάλ, που θα διεξαχθούν το χειμώνα στο Κατάρ, αν καταφέρει η εθνική ομάδα να εξασφαλίσει την πρόκριση. Ρεάλ Μαδρίτης:

Η Ουαλία νίκησε 2-1 την Αυστρία και περιμένει για να αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ Σκωτίας και Ουκρανίας, προκειμένου να καθοριστεί ο τελευταίος εκπρόσωπος της UEFA στο Μουντιάλ 2022.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media

“Ήρθα στην ομάδα πριν από εννέα χρόνια ως νεαρός άνδρας που ήθελε να εκπληρώσει το όνειρό του. Να φορέσει τη φανέλα με το λευκό χρώμα και το σήμα της Ρεάλ στο στήθος, να παίξει στο “Μπερναμπέου”, να κερδίσει τίτλους και να είναι μέλος της ομάδας που κατακτά το ευρωπαϊκό.

Κοιτάζοντας πίσω, μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και πολλά περισσότερα. Ήταν υπέροχη εμπειρία και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν τιμή μου”.

Ο 32χρονος Ουαλός φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για εννέα χρόνια. Αγωνίστηκε σε 258 παιχνίδια, πέτυχε 106 γκολ, ενώ έδωσε και 67 ασίστ, παίζοντας σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας. Με τους “Μερένχες” κατέκτησε 5 Champions League, τέσσερα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων, τρία πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα.

Champions League: Οι καλύτεροι έντεκα της σεζόν

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα την κορυφαία ενδεκάδα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League. Η ενδεκάδα αναδείχθηκε από ομάδα τεχνικών παρατηρητών της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας και αποτελείται από παίκτες της πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, τη φιναλίστ Λίβερπουλ, αλλά και την Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα:

Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντι Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Τσέλσι), Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ (Λίβερπουλ), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments