People

Η νέα γενιά και ο όρος ‘Fexting’

Η νέα γενιά και ο όρος ‘Fexting’

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr- Business Insider Nederland- Distractify

Η Πρώτη Κυρία μόλις αποκάλυψε έναν νέο όρο 'Fexting' για έναν όχι και τόσο νέο τρόπο να σύρεις τον άντρα σου στην κόλαση.

Το Harper’s Bazaar φιλοξένησε την Πρώτη Κυρία της Αμερικής Τζιλ Μπάιντεν στο εξώφυλλο του Ιουνίου-Ιουλίου με εντυπωσιακές φωτογραφίες που δέιχνουν την Τζιλ να ποζάρει σε μερικά  πέτρινα σκαλοπάτια και να συναναστρέφεται με κόσμο στη γενέτειρά της, τη Φιλαδέλφεια. Σημειωτέον, η Τζιλ έχει τρομερό χιούμορ, λατρεύει τα βραχιόλια στο πόδι και, το πιο σημαντικό, προτιμά να σέρνει τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στην κόλαση με μηνύματα φωτιά. Έχουν επινοήσει ακόμη και τον δικό τους όρο για αυτό: «Fexting»—προφανώς ένα portmanteau για τους ιστορικούς καυγάδες τους;

Αν και μπορεί να είναι κάπως σοκαριστικό το γεγονός ότι παρά όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα αυτή τη στιγμή, ο Πρόεδρος έχει το χρόνο – πόσο μάλλον την ικανότητα – να τσακωθεί μέσω κειμένου, μας βάζει σε σκέψεις πως οι πολιτικοί, είναι ακριβώς όπως εμείς—με εξαίρεση το προφανές γεγονός ότι έχουν τη δύναμη να εγκρίνουν νομοθεσία που θα βελτίωνε τη ζωή μας, αλλά δεν το κάνουν! Αμερική.

Οι Μπάιντεν φέρεται να αποφάσισαν για πρώτη φορά να «πίσω» όταν ο Πρόεδρος υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος στον Μπαράκ Ομπάμα για να αποφύγουν λεκτικούς καυγάδες μπροστά στη Μυστική Υπηρεσία. Σχετικό! Προφανώς, η πρακτική ήταν επιτυχής επειδή εξακολουθούν να το κάνουν παρά το γεγονός ότι κάθε μήνυμα που ανταλλάσσεται θα αρχειοθετείται για ιστορικά αρχεία.

«Συνειδητοποιείς ότι αυτό θα μείνει στην ιστορία. Θα υπάρξει ένα αρχείο για αυτό», θυμάται η Τζιλ μια απάντηση από τον σύζυγό της στο Harper’s Bazaar, αναφερόμενη σε ένα πρόσφατο κείμενο οργής που έστειλε. Η ίδια συμπλήρωσε: «Δεν θα σου πω πώς τον αποκαλούσα εκείνη τη φορά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments