Ελλάδα

Μενίδι: Έκρηξη σε παλιό ξυλουργείο – Άγνωστη μέχρι στιγμής η αιτία

Μενίδι: Έκρηξη σε παλιό ξυλουργείο – Άγνωστη μέχρι στιγμής η αιτία

Πηγή Φωτογραφίας: Glomex

Μενίδι: Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Μενίδι, καθώς σήμερα [3/6] στις 4:30 τα ξημερώματα έγινε ισχυρή έκρηξη σε παλιό ξυλουργείο

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Μενίδι, καθώς σήμερα [3/6] στις 4:30 τα ξημερώματα έγινε ισχυρή έκρηξη σε παλιό ξυλουργείο και νομίζοντας πως έγινε σεισμός, βγήκαν στους δρόμους.

Χαρακτηριστικό είναι πως η ισχύς της έκρηξης στο παλιό ξυλουργείο ήταν τόσο μεγάλη, το γεγονός ότι μπάζα εκτοξεύτηκαν σε απόσταση 50 μέτρων, ακόμη και μια μονάδα air condition εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά. Από το ωστικό κύμα έσπασα τζάμια σε κοντινά σπίτια και ζημιές σε ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο απέναντι από το κτίριο.

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής τι προκάλεσε την έκρηξη. Φωτιά μετά την έκρηξη δεν προκλήθηκε ενώ επί τόπου βρίσκονται τα ΤΕΕΜ που αναζητούν την αιτία.

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο χώρος πρόσφατα είχε νοικιαστεί και γίνονταν εργασίες ανακαίνισης, ενώ κατά διαστήματα πήγαιναν εκεί άγνωστα άτομα. Από την ισχύ της έκρηξης «έφυγαν» ολόκληροι τοίχοι και η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments