Focus

Η Hilary Duff παραδέχεται ότι «ζούσε σε μια φούσκα» ως παιδί σταρ

Η Hilary Duff παραδέχεται ότι «ζούσε σε μια φούσκα» ως παιδί σταρ

Πηγή Φωτογραφίας: Shape Magazine- Koimoi- E! Online

Hilary Duff: «Έπρεπε να τραβήξω την πρίζα για να καταλάβω ποια ήμουν, τι πραγματικά ήθελα και να μάθω να ζω μόνη μου»

Η 34χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή όταν ήταν μικρό παιδί, πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Lizzie McGuire» – αλλά η Hilary αποκάλυψε ότι ήθελε να εγκαταλείψει την καριέρα της όταν ήταν 18 ετών.

Η ξανθιά καλλονή –η οποία έχει γνωρίσει επιτυχία και ως τραγουδίστρια–απάντηση: «Γύρω στα 18 τα παράτησα όλα. Μόλις είχα τελειώσει μια περιοδεία. Ήμουν στην Ευρώπη και μετά την τελευταία συναυλία είπα «Φτάνει».

Ερωτηθείσα γιατί ένιωθε έτσι, η Hilary ανέφερε στο περιοδικό Grazia: «Δεν ήξερα πώς να μαγειρεύω ή να ανοίγω ένα πλυντήριο ρούχων. Δεν ήξερα καν τι μου άρεσε και τι όχι. Δεν σχεδίασα τη μέρα μου και δεν ήμουν ποτέ μόνη μου.

«Είχα μια υπέροχη καριέρα, αλλά δεν ήμουν ικανοποιημένη. Οι φίλοι μου έκαναν κανονικά πράγματα για εκείνη την ηλικία, αλλά εγώ ζούσα σε μια φούσκα και ένιωθα απαίσια. Για να μην αναφέρουμε την πίεση που ένιωθα: είχα περίπου 200 άτομα που δούλευαν για μένα σε περιοδείες. Ήμουν υπεύθυνη για τους μισθούς τους. Ήταν πάρα πολύ.

«Έπρεπε να τραβήξω την πρίζα για να καταλάβω ποια ήμουν, τι πραγματικά ήθελα και να μάθω να ζω μόνη μου»

Η Χίλαρι επέλεξε τελικά να κάνει ένα διάλειμμα για δύο χρόνια και τώρα συνειδητοποιεί ότι η αποστασιοποίηση από την καριέρα της τη βοήθησε μακροπρόθεσμα.

Η ηθοποιός – που έχει τον Luca, δέκα ετών, με τον πρώην σύζυγό του Mike Comrie, καθώς και τον Banks, τριών ετών και τη Mae, 14 μηνών, με τον Matthew Koma – εξήγησε: «Το διάλειμμα με βοήθησε να γίνω η ταπεινή γυναίκα που είμαι σήμερα. Δεν νομίζω ότι θα είχα κρατήσει τα πόδια μου τόσο σταθερά στο έδαφος όσο σήμερα, αν δεν είχα κάνει αυτό το διάλειμμα τότε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments