Πολιτική

Τζορτζ Τσούνης: Επιστροφή στις ρίζες – Επίσκεψη στον Πλάτανο Ναυπακτίας

Τζορτζ Τσούνης: Επιστροφή στις ρίζες – Επίσκεψη στον Πλάτανο Ναυπακτίας

Πηγή Φωτογραφίας: twitter

Ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής του, τον Πλάτανο Ναυπακτίας

Στον τόπο καταγωγής του, τον Πλάτανο Ναυπακτίας βρέθηκε ο νέος πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης με τους κατοίκους να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή .

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο Τζορτζ Τσούνης έφτασε στην πλατεία του Πλάτανου Ναυπακτίας, όπου εκεί τον υποδέχθηκαν συγχωριανοί του και παιδιά με παραδοσιακές στολές, που του πρόσφεραν λουλούδια.

“Ήταν θαυμάσιο να επιστρέψω στις ρίζες μου, στο χωριό Πλάτανος, όπου γεννήθηκαν οι γονείς μου και έχω τόσες αγαπημένες αναμνήσεις. Είμαι ευγνώμων στους γονείς μου που με έμαθαν να μην ξεχνάω ποτέ τις ρίζες μου και τα ελληνικά ιδανικά της καλοσύνης, της αγάπης και του φιλότιμου”, έγραψε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο Twitter, όπου ανήρτησε και φωτογραφίες από την επίσκεψη του.

Wonderful to return to my roots, to the village of Platanos where my parents were born and I have so many dear memories. I’m grateful to my parents who taught me to never forget my roots and the Hellenic ideals of καλοσύνη, αγάπη and φιλότιμο. 🇺🇸🇬🇷 pic.twitter.com/ksGUqMIWMe

— George J. Tsunis (@USAmbassadorGR) June 3, 2022

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments