Trash

Survivor Spoiler 3/6: Τι θα συμβεί πριν γίνει ατομικό το παιχνίδι

Survivor Spoiler 3/6: Τι θα συμβεί πριν γίνει ατομικό το παιχνίδι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 3/6: Μαζί με τους Στάθη, Τάλα, Βρισηίδα, Ασημίνα, Άρη, Νίκο και Σταυρούλα, έχουμε πλέον τους τελευταίους εννιά του φετινού Survivor και σε 3 εβδομάδες θα διεξαχθεί ο τελικός. 

Στο χθεσινό (2/6) επεισόδιο του Survivor, παρακολουθήσαμε την συγκινητική αποχώρηση της Στέλλας, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Μαίη να παραμένουν στο παιχνίδι έπειτα από την απόφαση που πήρε το τηλεοπτικό κοινό να στηρίξει τον αγαπημένο του προφέσορα.

Μαζί με τους Στάθη, Τάλα, Βρισηίδα, Ασημίνα, Άρη, Νίκο και Σταυρούλα, έχουμε πλέον τους τελευταίους εννιά του φετινού Survivor και σε 3 εβδομάδες θα διεξαχθεί ο τελικός.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο τελικός θα πραγματοποιηθεί αρχές με μέσα Ιουλίου. Χθες, ο Σπύρος Μαρτίκας στον… λόγο που έβγαλε και ανέφερε πως δεν θα ξαναζητήσει από το κοινό να τον ψηφίσει, ανέφερε πως μένουν τρεις εβδομάδες. Μπορεί να είναι περισσότερες, όμως για να το είπε ο παίκτης που ζει εντός το Survivor, κάτι θα γνωρίζει.

Survivor spoiler 19/5

Πλέον η κόκκινη ομάδα έχει μείνει με 3 άνδρες και μία γυναίκα, ενώ οι «μπλε», με τρεις γυναίκες και δύο άνδρες. Πολύ πιθανόν να γίνει μετακίνηση και ένα κορίτσι να πάει στην κόκκινη ομάδα.

Ας πάμε όμως στο ατομικό κομμάτι. Αν αναλογιστούμε όσα είπε ο Σπύρος για τρεις εβδομάδες αλλά και το πότε έγινε ατομικό το παιχνίδι πέρσι, το χρονοδιάγραμμα δείχνει πως θα υπάρξει ακόμη μία αποχώρηση και έπειτα πάμε στα ατομικά αγωνίσματα.

Στο περσινό Survivor, όταν έμειναν οι τελευταίοι οκτώ παίκτες, το παιχνίδι έγινε ατομικό, όποτε βάσει όλων των παραπάνω, όλα δείχνουν πως την άλλη εβδομάδα το παιχνίδι αλλάζει και πάλι. Βέβαια προς το παρόν όλα αυτά είναι υποθέσεις. Ο Ατζούν έχει δείξει πως αρέσκεται σε εκπλήξεις και δεν πρέπει να αποκλείσει κανείς να δούμε άλλη μία φέτος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments