Πολιτική

Οικονόμου για Έλληνα πρέσβη:  Η Τουρκία βρίσκεται σε βαθύ αδιέξοδο

Οικονόμου για Έλληνα πρέσβη:  Η Τουρκία βρίσκεται σε βαθύ αδιέξοδο
Η στάση της Τουρκίας αντανακλά την απογοήτευση και την ανησυχία τους Ερντογάν για την αναβάθμιση της Ελλάδας και την αναγνώριση του γεωστρατηγικού της ρόλου σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Για την κλήση του Έλληνα πρέσβη στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ο κ. Οικονόμου είπε ότι είναι τελείως ανυπόστατες οι κατηγορίες, δεν έχει καμία σχέση η χώρα με όλα αυτά. Πρόσθεσε ότι η Τουρκία βρίσκεται σε βαθύ αδιέξοδο, το τελευταίο διάστημα έχει συναντήσει την καταδίκη από όλο τον δυτικό κόσμο, παρά τα προσωρινά φάλτσα κάποιων. Η στάση της Τουρκίας αντανακλά την απογοήτευση και την ανησυχία τους Ερντογάν για την αναβάθμιση της Ελλάδας και την αναγνώριση του γεωστρατηγικού της ρόλου. Για τα νησιά είπε ότι η ελληνική κυριαρχία δεν δεν αμφισβητείται από κανέναν, και πως όποιος φέρνει τέτοιους ισχυρισμούς δεν έχει καμία τύχη να τους κάνει αποδεκτούς από τρίτους. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει όλες τις προκλήσεις με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία, σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Για την ακρίβεια και τα καύσιμα

«Ψάχνουμε λύση για την ακρίβεια στα καύσιμα, εκεί που ο κόσμος έχει το μεγαλύτερο προβλημα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας πως παράλληλα έχουν ενταθεί οι έλεγχοι στα πρατήρια και «πέφτουν» τσουχτερά πρόστιμα. «Με ό,τι δυνατότητα υπάρχει, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του κόσμου. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τον κόσμο αβοήθητο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας» είπε στον ΣΚΑΙ.

«Όλο αυτό το διάστημα δεν έχουμε προσθέσει ούτε ένα ευρώ νέο φόρο ενώ βρισκόμαστε στην μεγαλύτερη καταιγίδα μεταπολεμικά» είπε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε ότι ήδη είναι πολύ μειωμένοι οι λογαριασμοί των επαγγελματιών.Πρόσθεσε ότι από 1η Ιουλίου που αναστέλλεται η ρήτρα αναπροσαρμογής θα έρθει ακόμη μεγαλύτερη μείωση στους λογαριασμούς, που θα την δούμε στην τσέπη μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments