Αθλητισμός

Γ’ Εθνική: Ανέβηκε στη Super League 2 ο Αγροτικός Αστέρας

Γ’ Εθνική: Ανέβηκε στη Super League 2 ο Αγροτικός Αστέρας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Γ' Εθνική: Μετά από λίγα χρόνια απουσίας ο Αγροτικός Αστέρας πήρε την άνοδο για τη Super League 2, καθώς επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Λάρισας

Μετά από λίγα χρόνια απουσίας ο Αγροτικός Αστέρας πήρε την άνοδο για τη Super League 2, καθώς επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Λάρισας και έφτασε τους 10 πόντους, κλειδώνοντας έτσι μία θέση στην τετράδα.

Το σκορ άνοιξε ο Μελισσόπουλος στο 24ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ το 2-0 έγινε στο 37′ με αυτογκόλ του Τάρτα. Ο Γκίκας μείωσε στο 57′ για να διαμορφώσει ο Μελισσόπουλος το τελικό σκορ στο 71′.

Η Παναχαϊκή εξασφάλισε την κορυφή στο μίνι πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν από το φινάλε. Επικράτησε 2-1 του ΠΑΟ Ρουφ, ο οποίος θα δώσει μάχη την τελευταία αγωνιστική, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με έξι πόντους. Ο Κέρι πέτυχε τα δύο γκολ των Αχαιών στο 7′ και στο 83′, με τον Καλλέργη να μειώνει στο 85′.

Σημαντική νίκη πήρε η Ηλιούπολη και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για άνοδο. Επικράτησε 1-0 της Προοδευτικής χάρη στο γκολ του Ταβάρες στο 2ο λεπτό. Έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στην 6η θέση στο -3 από την ομάδα του Κορυδαλλού, η οποία είναι στην 4η θέση. Με λίγα λόγια ο Μακεδονικός, η Προοδευτική, ο ΠΑΟ Ρουφ και η Ηλιούπολη θα παλέψουν για τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια της Super League 2.

Η βαθμολογία:

  1. Παναχαϊκή 15 (5 αγώνες)
  2. Αγροτικός Αστέρας 10 (6 αγώνες)
  3. Μακεδονικός 8 (5 αγώνες)
  4. Προοδευτική 7 (5 αγώνες)
  5. ΠΑΟ Ρουφ 6 (5 αγώνες)
  6. Ηλιούπολη 4 (5 αγώνες)
  7. Ηρακλής Λάρισας 1 (5 αγώνες)

* Οι τέσσερις πρώτοι ανεβαίνουν στη Super League 2

Η τελευταία αγωνιστική – 11 Ιουνίου

  • Ηλιούπολη – Ηρακλής Λάρισας
  • Προοδευτική – Παναχαϊκή
  • ΠΑΟ Ρουφ – Μακεδονικός
  • Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments