Ελλάδα

Άραξος: Αυτοκίνητο έπεσε στην 116 Πτέρυγα μάχης – Συνελήφθη ο δράστης

Άραξος: Αυτοκίνητο έπεσε στην 116 Πτέρυγα μάχης – Συνελήφθη ο δράστης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άραξος: Επί ποδός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η 116 Πτέρυγα μάχης στο Άραξο, καθώς ένας άγνωστος βρέθηκε στην περίφραξη του στρατοπέδου

Επί ποδός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η 116 Πτέρυγα μάχης στο Άραξο, καθώς ένας άγνωστος βρέθηκε στην περίφραξη του στρατοπέδου και παρά τις εκκλήσεις των στρατιωτικών δεν έφευγε από την περιοχή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tempo24 ο άγνωστος στη μία περίπου τη νύχτα στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116ΠΜ. Άμεσα κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα. Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωί και τότε ο άνδρας απροειδοποίητα θέτει σε λειτουργία του αυτοκίνητό του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς καταφέρνει να φθάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα “κάρφωσε” το όχημα στην πόρτα του. Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν.

Ο άνδρας που τα ξημερώματα έπεσε με το όχημά του στην πύλη της 116ΠΜ είναι από την περιοχή της Αιγιάλειας 47 ετών και πριν λίγο χρονικό διάστημα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα. Αυτή τη στιγμή κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας και αναμένεται αργότερα να μεταβεί στο εισαγγελέα. Το όχημα με το οποίος ήλθε από την Αιγιάλεια είναι αγροτικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments