Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου
Στις συγκεκριμένες φυλακές κρατούνται άλλοι πέντε συζυγοκτόνοι

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού και να “σταματήσει” τη μεταγωγή του στις φυλακές του Μαλανδρίνου, καθώς δεν καταφέρε να πείσει δια του δικηγόρου του τις Αρχές τις επικλήσεις σε λόγους ασφαλείας κι απειλών κατά της ζωής του.

Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, μετάγεται στις φυλακές Μαλανδρίνου, εκεί όπου μεταξύ άλλων κρατούνται άλλοι 5 συζυγοκτόνοι, ενώ η φυλακή αποτελείται κυρίως από σκληρούς ποινικούς.

Σύμφωνα με τον Ant1 στην συγκεκριμένη φυλακή κρατείται ο συζυγοκτόνος της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει από τον ψυχρό 32χρονο δολοφόνο.

Άλλος ένας σκληρός ποινικός που κρατείται στο Μαλανδρίνο είναι ο Αλβανός συζυγοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου με 7 χτυπήματα τη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και είχε πάρει το ένα από τα δύο παιδιά του και περιπλανιόταν σε βουνά και λαγκάδια για 18 μέρες.

Στη φυλακή υπάρχουν κελιά των 4 ατόμων και 2 ατόμων για τους βαρυποινίτες, όπως είναι κι ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments