Αθλητισμός

Champions League: Σε δύο μήνες η φάση των ομίλων στο Champions League

Champions League: Σε δύο μήνες η φάση των ομίλων στο Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Champions League: Η διεξαγωγή του Μουντιάλ 2022, τον ερχόμενο χειμώνα, προκαλεί αλλαγές και στον προγραμματισμό των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων

Η διεξαγωγή του Μουντιάλ 2022, τον ερχόμενο χειμώνα, προκαλεί αλλαγές και στον προγραμματισμό των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, καθώς για πρώτη φορά μία παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στο μέσο της αγωνιστικής σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αγώνες για τους ομίλους του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα αρχίσουν στις 6 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν το πρώτο διήμερο του Νοεμβρίου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.

Ειδικότερα, η 1η αγωνιστική στην φάση των ομίλων, θα διεξαχθεί το διήμερο 6 και 7 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν η 2η (13-14/9), η 3η (4-5/10), η 4η (11-12/10), η 5η (25-26/10) και η 6η (1-2/11).

Όσον αφορά στον τελικό του Europa League, θα φιλοξενηθεί στην Βουδαπέστη στις 31 Μαΐου, ενώ το τρόπαιο του Europa Conference League, θα… περιμένει τους φιναλίστ στις 7 Ιουνίου, στην Πράγα.

Αυτό είναι το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Champions League

Η UEFA ανακοίνωσε τις ακριβείς ημερομηνίες και το πρόγραμμα του Champions League για την σεζόν 2022/23. Σε μια σεζόν ξεχωριστή και ιδιαίτερη, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, το οποίο θα διεξαχθεί από 21 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου, η «φάση των ομίλων» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Νοεμβρίου. Champions League

Η φάση των «16» θα διεξαχθεί μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πιο συγκεκριμένα στις 14 Φεβρουαρίου, οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν 11-12 και 18-19 Απριλίου, οι ημιτελικοί 9-10 και 16-17 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα στις 10 Ιουνίου, στο «Ataturk Olympic Stadium» της Κωνσταντινούπολης.

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα την κορυφαία ενδεκάδα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League. Η ενδεκάδα αναδείχθηκε από ομάδα τεχνικών παρατηρητών της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας και αποτελείται από παίκτες της πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, τη φιναλίστ Λίβερπουλ, αλλά και την Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα:

Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντι Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Τσέλσι), Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ (Λίβερπουλ), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments