Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός του Αγίου Πνεύματος – Πού θα έχουμε καταιγίδες

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός του Αγίου Πνεύματος – Πού θα έχουμε καταιγίδες

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot

Η αστάθεια τους καιρού θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός τις επόμενες ώρες, ενώ μέσα στη νύχτα χρειάζεται προσοχή σε ανατολική και την κεντρική Μακεδονία, αλλά και στη Θράκη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί του Σαββάτου στα βόρεια της χώρας θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, καθώς επίσης και στα παραλιακά της ανατολικής Θεσσαλίας μέχρι και την Εύβοια.

Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε συννεφιές όπως και στα νησιά του αν. Αιγαίου, ενώ από το μεσημέρι και μετά στην ενδοχώρα θα έχουμε εκ νέου καταιγίδες. Επίσης στα ορεινά των επτανήσων και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου δεν αποκλείεται να έχουμε νέες βροχές.

Το βράδυ η αστάθεια θα έχει υποχωρήσει σχεδόν παντού, αλλά στον Θερμαϊκό και της Εύβοιας ίσως έχουμε κάποιες λίγες βροχές. Η θερμοκρασία το Σάββατο θα κυμανθεί το μεσημέρι έως 26 βαθμούς στα δυτικά και ηπειρωτικά, ενώ στα ορεινά έως 19-20 βαθμούς.

Στην Αττική και από τα ανατολικά θα έχουμε μπόρες, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε άστατο καιρό από το πρωί και στα ανατολικά έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 18 έως 25 βαθμούς.

Την Κυριακή, το πρωί θα έχουμε κάποια φαινόμενα σε ανατολικη Μακεδονία και Θράκη και καλό καιρό στην υπόλοιπη Ελλάδα. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε φαινόμενα κατά τόπους.

Τη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια, αλλά νέα αστάθεια θα έχουμε στα βόρεια και ανατολικά και δυτικά της χώρας. Συγκεκριμένα σε Έβρο στα ανατολικά τμήματα της Μακεδονίας , στη δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, η Στερεά και η Πελοπόννησος θα έχουν φαινόμενα με μπόρες και καταιγίδες.

Την Τρίτη πάλι μέσα στην ημέρα θα έχουμε τοπικά φαινόμενα και την Τετάρτη από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε εκ νέου βροχές.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments